Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Poslední příležitost přetavit své nápady v úspěšné podnikání v soutěži JihoCzech

PR článek

Máte v hlavě skvělý podnikatelský nápad, který čeká na svou chvíli? Soutěž JihoCzech, pořádaná Jihočeským vědeckotechnickým parkem (JVTP) ve spolupráci s Jihočeským krajem a dalšími partnery, je tady právě pro vás. Přihlášky můžete podávat už jen do 15. září.

Přihlásit se může každý – bez ohledu na věk a zkušenosti

Soutěž JihoCzech je otevřená všem, ať už jste student, čerstvý absolvent, nebo máte za sebou léta praxe v jiném oboru. Jedinou podmínkou je, aby váš projekt měl potenciál k realizaci v Jihočeském kraji. Nemusíte mít hotový byznys plán ani složité prezentace; stačí jen jakoukoli formou srozumitelně popsat svůj nápad a podat přihlášku přes webovou stránku soutěže.

Nejen soutěž, ale hlavně cesta k růstu a úspěchu

JihoCzech není jen o tom, kdo vyhraje. Pomůže vám posunout svůj nápad dál s pomocí zkušených mentorů, kteří vás provedou všemi úskalími podnikatelského světa. Od začátku budete mít přístup k mentoringovému programu, který vám pomůže vyladit vaše nápady a převést je do funkčních podnikatelských modelů. Navíc se budete moct setkat s dalšími inspirativními lidmi, kteří jsou na stejné cestě jako vy, a to samo o sobě může být obrovskou motivací.

Finále plné příležitostí

Vyvrcholením soutěže bude slavnostní finále 27. listopadu 2024, kde mohou finalisté prezentovat své projekty před odbornou porotou a investory. Ať už se dostanete na stupně vítězů, nebo ne, je to šance ukázat, co ve vás je, získat zpětnou vazbu od odborníků a možná i zaujmout potenciální investory. Vítězové si kromě finančních odměn odnesou i odbornou podporu pro další rozvoj svého podnikání a možnost využívat prostory JVTP zdarma.

Úspěšné projekty minulých ročníků? Inspirace pro vás

V minulosti v soutěži JihoCzech uspělo mnoho inspirativních projektů. Třeba Eduard Čeněk se svým Řídícím systémem „Gita“ pro obytné automobily nebo Ondřej Rychecký s personalizovanými doplňky stravy Amoeba. Každý z nich začínal stejně jako vy – s nápadem, který chtěli proměnit v realitu. A i váš projekt může být dalším velkým úspěchem!

Nenechte svůj nápad jen v hlavě – přihlaste se!

Soutěž JihoCzech je víc než jen soutěž – je to komunita lidí, kteří věří v inovace a mají chuť měnit svět kolem sebe. Ať už je vám dvacet nebo padesát, pokud máte nápad, který by mohl něco změnit, neváhejte a přihlaste se do 15. září 2024 na www.jihoczech.cz. Třeba právě váš projekt bude ten, který se dostane do finále a zaujme nejen porotu, ale i investory!

Nevzdávejte se svých snů – JihoCzech je tu, aby vám pomohl je naplnit. Přihlášky můžete podávat už jen do 15. září 2024, takže pokud chcete svůj nápad posunout na novou úroveň, teď je ta správná chvíle jednat.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky JihoCzech, soutěž, nápady, projekty

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední příležitost přetavit své nápady v úspěšné podnikání v soutěži JihoCzech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.