Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Masné krámy slaví 70 let. Připijte si na zdraví budějckého pivního chrámu

PR článek

Masné krámy slaví významné jubileum. První říjnový týden si připomínají přesně 70 let od svého založení. V rámci oslav je přichystán pestrý program. Těšit se můžete třeba na hrané scénky z historie Masných krámů, masný trh s lahůdkami od lokálních řezníků nebo na slavnostní várku piva, na které se v Budějovickém Budvaru podíleli zdejší štamgasti.

Na začátku října roku 1954 byla po rozsáhlé přestavbě slavnostně otevřena nová budějcká restaurace v Krajinské ulici a začal se psát novodobý příběh Masných krámů .Od té doby je restaurace neodmyslitelnou součástí místní gastronomické scény. A také druhým domovem mnoha štamgastů, kteří sem pravidelně chodí vychutnávat to, co je pro Masné krámy typické – skvěle ošetřené pivo z Budějovického Budvaru.

Proto není náhodou, že při oslavách 70. výročí, které se v Masných krámech uskuteční v týdnu od 30.9. do 6.10., se bude čepovat slavnostní várka piva, na níž se podíleli právě místní štamgasti. Pivo se bude narážet v Masných krámech 1. října od 18 hodin a na čepu zde bude po celý slavnostní týden.

Při oslavách 70. výročí se bude čepovat slavnostní várka piva, na níž se podíleli místní štamgasti.

Hrané scénky i masný trh

V rámci oslav se můžete těšit na zajímavý program. Přímo v restauraci se po celý týden budou odehrávat divadelní scénky z bohaté historie Masných krámů, a to vždy od 19 a 21 hodin. Na jednotlivá představení je nutné si dopředu udělat rezervaci ZDE nebo na tel. čísle +420 387 201 301.

V sobotu 5. října se na připomínku původního účelu Masné krámy promění v řeznickou tržnici. U stánků lokálních řezníků budete moci ochutnat různé lákavé lahůdky. A u toho si dopřát skvěle ošetřený slavnostní ležák.

V sobotu 5. října se na připomínku původního účelu Masné krámy promění v řeznickou tržnici.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Masné krámy, České Budějovice, pivo, oslava, 70 let

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Masné krámy slaví 70 let. Připijte si na zdraví budějckého pivního chrámu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.