Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Velké děkujeme! říká primátorka Českých Budějovic Dagmar Škodová Parmová

PR článek

Primátorka Českých Budějovic Dagmar Škodová Parmová se ohlíží za událostmi posledních dní a posílá upřímné díky všem, kteří se na zvládnutí této obtížné situace podíleli.

„Nikdo z nás si to nepřál, přesto se vytrvalý déšť v roli nezvaného hosta u nás usadil a zdálo se, že se mu vůbec nechce odejít. Tento týden jsme ho naštěstí vyprovodili a v dobrém na něj rozhodně vzpomínat nebudeme. Slunce nad našim městem beru jako malý zázrak. Můžeme si konečně oddechnout. Většinou je to tak, že když se děje nějaká pohroma, lidé se semknou, jsou solidární a empatičtí. Osobně bych si přála, aby to tak bylo pořád, ale to se mi s největší pravděpodobností nesplní,“ říká primátorka Českých Budějovic Dagmar Škodová Parmová.

Primátorka Českých Budějovic Dagmar Škodová Parmová se ohlíží za událostmi posledních dní a posílá upřímné díky všem, kteří se na zvládnutí této obtížné situace podíleli. 

„Teď bych ale ráda od srdce poděkovala všem, kteří se aktivně podíleli a někde stále ještě podílejí na zmírnění následků nepříznivého počasí. Moje poděkování nesměřuji pouze ke složkám Integrovaného záchranného systému, ale ke každému člověku a organizaci, které přiložily ruku k dílu. Dobrovolnická aktivita byla nesmírná. I v těch nejkrizovějších chvílích jsme se mohli plně spolehnout na dobročinné organizace, které ani na okamžik nezaváhaly a vyrazily lidem na pomoc – byly to třeba ADRA České Budějovice, Český červený kříž, Diecézní charita, Charita České Budějovice, Salesiánské středisko mládeže či RADAMBUK. Omlouvám se všem, na které jsem v tuto chvíli zapomněla. Jejich práce ale nekončí – vím, že se budou dále zapojovat do pomoci lidem a obcím, které byly zasaženy vážněji než České Budějovice a já všechny moc prosím: nenechme je v tom samotné“ děkuje primátorka.  

„Restaurace začaly navážet našim dobrovolníkům jídlo a pití, místní firmy nám spontánně nabízely svou techniku či okamžitě navážely materiál, který jsme potřebovali pro protipovodňová opatření. Zvláštní poděkování potom musím věnovat všem dobrovolným hasičům, kteří všestranně pomáhali ve městě i jeho okolí. Opět nám ukázali, že jejich nasazení a ochota pomáhat jsou celou společnost nezbytné“ dodává primátorka.

„Tohle všechno mě krásně hřeje u srdce, ale přesto doufám, že nás podobná situace hodně dlouho nepotká.“

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky České Budějovice, primátorka, Dagmar Škodová Parmová, poděkování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velké děkujeme! říká primátorka Českých Budějovic Dagmar Škodová Parmová  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.