Počasí dnes11 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

PENNY dál rozšiřuje svoji síť. Další novou prodejnu otevírá v Bechyni

PR článek

Řetězec PENNY pokračuje v expanzi a posiluje pozici nejdostupnější sítě obchodů s potravinami s největším počtem prodejen v tuzemsku. Zcela novou prodejnu otevírá v pětitisícové jihočeské Bechyni, do konce roku budou následovat ještě další nové prodejny.

Nová prodejna PENNY v Bechyni je součástí obchodního zóny, které vyrostla v místě bývalého areálu textilky Jitex. Plocha ležela více než 20 let ladem a dnes zde vzniklo na ploše 1,1 hektaru víceúčelové obchodní centrum. Kromě PENNY zde zákazníci najdou také dalších 10 obchodů, například řeznictví, textil, obuv či elektroniku.

Prodejna v Bechyni je celkově 29 obchodem PENNY v Jihočeském kraji. Lidé z Bechyně doposud museli cestovat do nejbližšího PENNY kolem 12 kilometrů do Týna nad Vltavou nebo 20 kilometrů do Soběslavi. Prodejna v ulici U Vodojemu nabídne plochu 845 m2, otevřena bude každý den od 7 do 20 hodin. Zákazníkům budou k dispozici 4 klasické pokladny a 124 parkovacích míst je zajištěno v rámci celého obchodního centra. „V bezprostředním okolí prodejny leží hned dvě sídliště a autobusové i vlakové nádraží. Takže jsme moc rádi, že náš nový obchod bude mít doslova za rohem hodně lidí z Bechyně,“ uvedl vedoucí oddělení expanze PENNY Pavol Bucko.

Podle výpočtů založených na Google Maps je PENNY ze všech obchodních řetězců lidem nejblíže. Z kteréhokoli místa v ČR je to do nejbližšího obchodu PENNY v průměru 9,69 kilometru a průměrná doba dojezdu autem činí 12 minut a 12 vteřin. Druhá největší síť má podle této metodiky průměrnou vzdálenost 12,4 kilometru a dojezd rovných 15 minut

PENNY již v letošním roce otevřelo ve Ždírci nad Doubravou na Vysočině celodřevěnou prodejnu, která je díky použití moderních a šetrných technologií nejekologičtějším diskontním obchodem v Česku. V dubnu se zákazníci dočkali svého PENNY v Krnově a v červnu byla znovu otevřena prodejna PENNY v Chodově, zničená v roce 2022 požárem. Rozšiřování obchodní sítě bude pokračovat i v dalších měsících. Letos PENNY na českou mapu ještě plánuje přidat mimo jiné prodejny v Praze, Kojetíně, Podivíně, nebo Miroslavi.

Stejně jako na všech prodejnách PENNY se i v Bechyni mohou zákazníci těšit na příjemné a přátelské prostředí s širokou nabídkou produktů a značek, které jinde nekoupí, a to za výhodné ceny. Prodejna navíc nabízí i komfortní zázemí pro zaměstnance a využívá úsporné chladící, mrazící či osvětlovací technologie.

O společnosti PENNY MARKET Česká republika
Společnost Penny Market s.r.o. je dceřinou společností mezinárodního obchodního řetězce REWE, který je jednou z největších světových obchodních společností. Na český trh vstoupil Penny Market v roce 1997 a zaměřil se zejména na rozvoj prodejní sítě v regionech. Díky tomu dnes provozuje více než 420 prodejen, tedy nejširší síť v ČR, a poskytuje práci více než 6 000 zaměstnanců. Pravidelně slaví úspěchy v programu Volba spotřebitelů a svým zákazníkům nabízí věrnostní program PENNY karta.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky PENNY, novinka, nová prodejna, Bechyně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PENNY dál rozšiřuje svoji síť. Další novou prodejnu otevírá v Bechyni  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.