Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Finále Maturantky Roku 2015 se blíží, o korunku krásy bojují i tři Jihočešky

Za necelý týden, přesněji 10. června, se v pražském P.M. Clubu uskuteční finálový večer celostátní soutěže krásy Maturantka Roku 2015. V boji o korunku budou i tři Jihočešky, z toho rovnou dvě Budějčandy. Které dívky reprezentují náš kraj?

Markéta Vobrová

Devatenáctiletou studentku Gymnázia Jírovcova a nyní už úspěšnou maturantku přihlásili do soutěže její kamarádi. Zrzavá kráska by ráda pokračovala ve studiu na vysoké škole se zaměřením na mezinárodní diplomacii. Chce ale i cestovat. Tajným snem usměvavé dívky je vyrazit do Indie. „Finále pro mě bude velkou zkušeností, stejně tak jako přehlídka ve spodním prádle či ve společenských šatech. Věřím, že si večer pořádně užijeme. Jsme super parta a to je skvělý základ. Hlavní výhra nás už jen ,nakopne’ vydat ze sebe to nejlepší,” říká Vobrová.

Stane se ona Maturantkou Sympatie, o které rozhodujete vy? Hlasujte pro Markétu pomocí SMS ve tvaru MR 2 na číslo 900 06 09.

Kristýna Zevlová

Čerstvá absolventka zkoušky dospělosti, milovnice korejské kultury a milovnice cestování s přáteli. Tak to je Kristýna Zevlová, další rodačka z Budějc, a finalistka číslo tři. Cílevědomá brunetka doufá, že po létě začne studovat na jedné z vysněných vysokých škol. Studentka oboru Ekonomické lyceum má však vzhledem k zaměření překvapivý sen - chce mít zubní ordinaci. „Na finále se moc těším vzhledem k tomu, že je to moje první soutěž v tomto odvětví. Tréma a nervy pracují, ale hodlám si finalový večer co nejvíce užít. A co by pro mě znamenalo vyhrát? Především získání nových zkušeností a možnost naučit se novým jazykům, hlavní díky výhře pomaturitního studia,” doplňuje Zevlová.

Stane se ona Maturantkou Sympatie, o které rozhodujete vy? Hlasujte pro Kristýnu pomocí SMS ve tvaru MR 3 na číslo 900 06 09.

Adriana Havlíková

Ještě z Jihočeského kraje, už ne ale z Českých Budějovic, je blonďatá Adriana Havlíková. Devatenáctiletá gymnazistka z Milevska chce pokračovat ve studiu na Pedagogické fakultě Jihočeské univerzity a prostřednictvím Erasmu vycestovat do Londýna. To je shodou okolností její sen, ráda by se tam na univerzitě věnovala historii. Přesto má svou nejoblíbenější zemi více jižněji, miluje totiž Itálii. „Na finálový večer se moc těším, hlavně proto, že si můžeme poslechnout skvělou skupinu Lake Malawi, kterou mám osobně hodně ráda. Co se týká mých pocitů, zatím u mě převládá pocit nervozity, ale určitě díky všem mým kamarádům a rodině, která mě přijede podpořit, nervozitu překonám. A pokud jde o výhru? Pro mě je výhrou už to, že jsem se dostala do finále,” je šťastná Havlíková.

Stane se ona Maturantkou Sympatie, o které rozhodujete vy? Hlasujte pro Adrianu pomocí SMS ve tvaru MR 6 na číslo 900 06 09.

Na takové akci ale nesmíte chybět ani jako diváci. Veškeré informace o finálovém večeru s koncertem skupiny Lake Malawi naleznete na stránkách facebookové události nebo na www.maturantkaroku.cz. Během finálového večera si můžete vychutnat i jedinečný cider Somersby, který je generálním partnerem Maturantky Roku 2015! 

Foto: Jan Homolka

Štítky finále, krása, studium, Indie, jezero Malawi, České Budějovice, Pedagogická fakulta Jihočeské univerzity, Jan Homolka, Itálie, Londýn

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Finále Maturantky Roku 2015 se blíží, o korunku krásy bojují i tři Jihočešky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.