Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Během června v iWantu nejenom ušetříte, ale také se budete bavit

Školní rok už sice vyběhl na cílovou rovinku a řítí se do finiše, nic takového se ale nedá říct o iWantu, kde je právě v tomto období nachystáno hned několik zajímavých akcí, které by mohly zajímat nejednoho milovníka kvalitní techniky.

Jestli už delší dobu uvažujete o výměně svého zařízení, právě teď je ten ideální čas. Pokud s ním přijdete do prodejny iWant, získáte za něj slevu 3500 korun na nákup nového Macbooku Pro 13“ nebo Air 13“!

Svěží počasí odlehčilo v iWantu také cenám tabletů. Do konce měsíce platí na nákup iPadu sleva 1800 korun. To znamená, že nový iPad Air lze koupit již za 8990 korun!

Podobně jako svůj starý notebook můžete v červnu zrecyklovat i sluchátka. Za jakákoliv stará, zničená nebo nefunkční dostanete od iWantu dvacetiprocentní slevu na nákup veškerého sortimentu prémiové značky Beats by Dr. Dre!

Příští sobotu v 15:30 navíc do budějcké pobočky iWantu v nákupním centru IGY dorazí jako přednášející Adam Vopička. Ten během své hudební kariéry vystřídal kapely jako Roe-Deer, Fake Tapes nebo The Prostitutes. Dnes už se věnuje převážně filmařině a svému projektu Calm Season.

Vopička bude hovořit o tom, jak mu Apple produkty pomáhají v praxi, ukáže ukázky své tvorby a naučí, jak si hrát s fotkami, které pořídíte iPhonem. Jak je upravit k dokonalosti tak, aby vypadaly jako od profesionála.

PR text

Štítky Dr. Dre, Apple, iPad, The Prostitutes, Fake Tapes, iPhone

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během června v iWantu nejenom ušetříte, ale také se budete bavit  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.