Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V Budějcích je konečně online supermarket!

Nakupování přes internet je fenoménem poslední doby. Je snadné, rychlé, spolehlivé a pohodlné. Umí být skvělou záplatou, pokud potřebujete sehnat dárek na poslední chvíli, stejně jako rádcem pro náročné zákazníky, kteří potřebují najít ten jeden jediný, naprosto nejvhodnější produkt. Navíc teď začíná konkurovat i každodenním rutinám - nákupům potravin v supermarketu.

Potraviny online

Během posledních několika měsíců si obyvatelé velkých měst, jako je Praha, Brno či Ostrava, užívají výhod online nakupování ještě v jiném odvětví - v potravinách. Odvážný podnikatelský nápad se zde pomalu stává zažitým standardem, na jehož výhody týkající se zejména času a pohodlí si zákazníci rádi zvykají. Však kdo by se rád nerozloučil se stresy, hektičností, frontami a dlouhými seznamy, které po své polovičce stejně ani nemáte šanci přečíst.

V jižních Čechách je velkým propagátorem tohoto trendu Jan Vitha, zakladatel e-shopu PlnáTaška.cz, který za projektem stojí spolu s internetovou investiční firmou INIZIO. „Dlouhá léta jsem pracoval v logistice a musím přiznat, že práce s potravinami je nikdy nekončící dobrodružství, které se například s rozvozem elektroniky nedá srovnat. Klasické zadání dopravit věc z místa na místo se mi na denní bázi rozšířilo o kontrolu kvality potravin, jejich čerstvosti, sledování cen v kamenných prodejnách - abychom našim zákazníkům mohli zprostředkovat to nejlepší,“ říká Jan Vitha. 

Nakupujte s PlnouTaškou.cz

Na PlnéTašce.cz najdete sortiment všeho druhu: nejen trvanlivé potraviny (jako například těstoviny, oblíbené müsli Mixit, nealkoholické i alkoholické nápoje, tabákové výrobky), ale také klasické zboží denní spotřeby (pečivo, masné výrobky, mléčné výrobky), ovoce a zeleninu, drogerii i potřeby pro mazlíčky.

Tato nová služba jistě potěší obyvatele Českobudějovicka a Třeboňska, kteří spadají do zóny rozvozu kurýrů PlnéTašky.cz. Od objednání se k vám nákup dostane i do několika desítek minut, záleží na vzdálenosti vašeho bydliště a času objednání. Ušetříte tak nejen spoustu času, ale i vytahané ruce od plných tašek. Kurýři vám totiž rádi těžký nákup rádi vynesou do schodů nebo třeba na Černou věž, pokud si to budete přát. Navíc když využijete promo akci, kdy při prvním nákupu neplatíte za dopravu, vyjde vás výsledný nákup opravdu levněji než v klasickém supermarketu. „Nákup potravin online podle mého nabízí vše co klasický obchod a navíc s minimem starostí a investovaného času, který můžete zužitkovat na něco příjemnějšího, než je stání v zácpě, ve frontě a dohadování se s prodavačkou,“ dodává Jan Vitha.

Jděte zkusit svůj první nákup s Plnou Taškou a uplatněte slevový kód „budeckadrbna071“, jehož platnost končí tuto neděli (27. září). Více o Plné Tašce na www.plnataska.cz.

PR text

Štítky České Budějovice, jídlo, Praha, Brno, Ostrava, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Budějcích je konečně online supermarket!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.