Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Budějcké odpoledne plné módy a jarních trendů

Velkou jarní proměnou a bohatým programem nejen pro ženy přivítalo v sobotu budějcké nákupní centrum Géčko jaro.

Radostné a svěží roční období si říká o nové trendy. Centrum si pro své zákazníky a hlavně zákaznice připravilo možnost nechat se kompletně proměnit. Dvě vylosované ženy přišly ve 14 hodin na pódium, aby se představily publiku, a již za tři hodiny byly téměř k nepoznání.

Ještě než se vizážistka, stylistka a kadeřnice pustily do práce, promluvily o jarních trendech a o tom, co by určitě letos nemělo chybět v šatníku. „Moc se mi obě proměny líbí. Dámy musí být samy se sebou velmi spokojené,“ pochvalovala si výsledek snahy vizážistky, kadeřnice i stylistky mladá maminka Jitka, která se do slosování přihlásila také.

Bohužel ale neměla štěstí a velkou jarní proměnu nevyhrála. Pro ni i další zájemkyně byla po celou dobu možnost nechat se zdarma učesat, nalíčit, popřípadě si nechat zdarma poradit od odbornic.

Ke spokojenosti diváků a divaček byl připraven doprovodný program, o který se postaralo taneční studio Juicy Berry. Ke zhlédnutí bylo i několik módních přehlídek jak sportovního, tak i trendového oblečení, kterými se návštěvnice akce mohly inspirovat při výběru jarních kousků.

O další kulturní vložku se postarala českobudějovická zpěvačka Martina Pártlová, jež se proslavila v soutěži X Factor. Kolem sedmnácté hodiny odpolední se na pódiu ukázaly obě proměněné ženy. A výsledky byly více než uspokojující.

Na závěr se uskutečnila módní přehlídka návrháře Lukáše Bartoně, který se specializuje na dámské společenské šaty.

Štítky trend, móda, Lukáš Bartoň, Martina Pártlová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcké odpoledne plné módy a jarních trendů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.