Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Casting na prestižní soutěž krásy se uskuteční v IGY Centru

Chceš se i ty stát finalistkou prestižní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2013? Je ti 13 až 22 let a měříš více než 170 centimetrů? Přijď ve středu 17. dubna v 15 hodin do budějckého IGY Centra na casting, který bude uvádět česká topmodelka Taťána Kuchařová.

Castingy do nejprestižnější modelingové soutěže se uskuteční od 11. do 25. dubna v obchodních centrech po celé České republice.

„Minulý rok se v Čechách přihlásilo víc než 3500 dívek a vybrali jsme nádherné finalistky. Pevně věřím, že tomu tak bude i tento rok. Jsem poctěn obrovským a trvalým zájmem o soutěž Schwarzkopf Elite model Look,“ uvedl ředitel soutěže pro Českou a Slovenskou republiku Sáša Jány.

Každá dívka se zúčastní osobního pohovoru se zástupci agentury Elite, získá dárek od firem Schwarzkopf, Bioderma a časopis Marie Claire. Odborníci jim poradí, jak se starat o vlasy, pleť a zástupci společnosti Rowenta účastnicím předvedou, jak si mohou upravit vlasy pomocí výrobků Rowenta for Elite Model Look. O dané produkty vlasového stylingu se bude každou hodinu losovat.

Některé z účastnic se budou moci přímo v místě konání castingu před publikem líčit, česat a získají možnost vyzkoušet si focení základního fototestu.

Dívky se o postupu do semifinále, které se bude konat v červnu v Praze, dozví až po skončení všech castingů. Na neveřejném semifinále se vyberou finalistky, které budou reprezentovat Českou republiku na národním finále v Praze v září 2013. Vítězka odcestuje na jubilejní 30. ročník světového finále Elite Model Look do Číny.

Tisková zpráva

Štítky Schwarzkopf Elite Model Look 2013, prestižní modelingová soutěž, IGY Centrum České Budějovice, casting, soutěž, Henkel AG & Co. KGaA, Taťána Kuchařová, Česko, Praha, Bioderma, Rowenta, Slovensko, Elite Model Look

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Casting na prestižní soutěž krásy se uskuteční v IGY Centru  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.