Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Českobudějovický Bosch nabízí přímý nástup do dělnických profesí

Výrobní závod tak reaguje na plánovaný další nárůst objemu výroby. V jeho rozsáhlém areálu, kde pracuje již přes tři tisíce lidí, se vyvíjejí a vyrábějí komponenty do osobních i nákladních automobilů.

Společnost v posledním roce dosáhla rekordního obratu i počtu zaměstnanců. Díky novým projektům a nárůstu objemu výroby produktové řady DNOX již na počátku roku přesouvala část výroby do pronajatých prostor mimo vlastní areál, a nyní v souladu s výrobními plány navyšuje i svou personální kapacitu. Firma opakovaně vyhlašovaná nejlepším zaměstnavatelem regionu nabízí širokou škálu uplatnění, od technicky vzdělaných vysokoškoláků až po dělnické profese.

Novinkou je nabídka přímého nástupu, tedy uzavření pracovní smlouvy přímo se společností Bosch, bez nutnosti uzavření pracovní smlouvy s agenturou. „Přímý nástup nabízíme kandidátům, kteří jsou vyučeni v technickém oboru a mají minimálně 2 roky zkušenosti s prací ve výrobním provozu. V tuto chvíli nabíráme jak výrobní dělníky , tak seřizovače. Kandidáti, kteří tyto podmínky nesplňují, mají také možnost získat pracovní pozici ve firmě Bosch, ale v tomto případě uzavírají pracovní smlouvu s agenturou práce,“ říká vedoucí personálního oddělení firmy Barbora Schelová.

Bosch nabízí coby zaměstnavatel řadu výhod a benefitů, kromě nadprůměrného finančního ohodnocení jsou to vysoké směnné příplatky, pět týdnů dovolené, 13. a 14. plat, dotované stravování s cenou základního menu v podnikové jídelně v hodnotě 20 korun a další zajímavé benefity.

Pokud byste chtěli pracovat pro nejlepšího zaměstnavatele regionu, vyplňte formulář a personální oddělení firmy Bosch vás bude kontaktovat.

Více informací o společnosti Robert Bosch České Budějovice najdete na www.bosch.cz/cb, veškeré nabízené pozice naleznete na www.bosch.cz/kariera-cb.

PR text

Nábor zaměstnanců společnosti Robert Bosch

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Robert Bosch, nábor, zaměstnanci, komponenty, auta, Robert Bosch GmbH, pracovní smlouva, výroba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českobudějovický Bosch nabízí přímý nástup do dělnických profesí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.