Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dance bar Paradox obhájil stříbro mezi českými kluby

Středa, pátek, sobota. Jedna akce střídá druhou. To je Dance bar Paradox, vyhlášený budějcký klub, kde se jako hosté již celkem pravidelně objevují ty nejzářivější hvězdy českého, ale i zahraničního šoubyznysu.

Jen namátkou můžeme zmínit Dominiku Mesárošovou, Hanu Mašlíkovou, Debbi, Lipa, Jaro Slávika, Michaela Buriana či Leoše Mareše. Události s takovými hvězdami se rázem stávají lákadlem nejen pro návštěvníky z krajské metropole.

Za tím vším však stojí spousta usilovné práce, kterou v klubu odvádějí naprosto všichni, od úplného vedení až po posledního barmana. Proto není náhodou, že Dance bar Paradox už téměř čtvrtým rokem patří mezi nejprestižnější z celé České republiky.

A ani letos neunikl klub z Krajinské ulice pozornosti porotců Czech Bar Awards. V pražském Slovanském domě se na konci září konalo slavnostní vyhlášení vítězů deseti kategorií. Velkou část trofejí braly především soutěžící z Prahy, s prázdnou neodešly ani podniky z jiných krajů.

Kategorie Nejlepší klub měla i letos ve svém finálovém shortlistu dva jihočeské zástupce. Krom Dance baru Paradox se o nejvyšší příčku ucházel i City Lounge Music Club & Bar z Českého Krumlova. Odborná porota hodnotila svou osobní návštěvou kluby podle prostředí, personálu, komunikace, ale i podle produktů.

Od prosince 2010, kdy se vůbec poprvé otevřely dveře do budějckého podzemního klubu, může jeho majitele Miroslava Řehoře těšit, že se neustále měří s těmi nejlepšími. V roce 2012 dokonce Paradox celou soutěž dokázal vyhrát. O rok později sice na obhajobu nedošlo, když skončil jen těsně pod vrcholem, letošní ročník to ale vyšlo.

„Druhé místo je úžasné a rozhodně jsme ho nečekali. Vzhledem k přibývající celorepublikové konkurenci jsme byli velmi potěšeni už samotnou nominací mezi pět nejlepších klubů v České republice. Všechny nominované podniky jsou velmi kvalitní, ale samozřejmě jsme si ve skrytu duše přáli, abychom stáli takříkajíc ‚na bedně‘. Nicméně jsem přesvědčený, že si ho zasloužíme a vím, že odborná porota hodnotila objektivně ve všech směrech. Finálová pětice klubů prochází velmi přísným auditem realizovaným desítkou porotců, kteří klub osobně navštíví v předem nespecifikovaném termínu. Mezi porotci jsou skuteční odborníci mnohdy s manažerskými zkušenostmi ze zahraniční. Každoroční bodování v této prestižní soutěži je pro nás důkazem, že jako tým odvádíme dobrou práci,“ těší šéfa klubu Miroslava Řehoře.

Jediným přemožitelem Dance baru Paradox se mezi smetánkou českých klubů stal pražský Jazz Dock. Se stříbrnou pozicí proto také přišla radost v podobě regionálního vítězství, když se krumlovský bar umístil jako třetí. Hojně navštěvovaný podnik je i nadále výstavní skříní jihočeského párty prostředí.

„Samozřejmě je čím dál tím více náročnější stát na špičce, s přibývající konkurencí stoupá kvalita poskytovaných služeb i náročnost ze strany hostů. To, co bylo vnímáno před čtyřmi lety jako nadstandard, je nyní považováno za naprostou samozřejmost. Zřejmě jako v každém jiném oboru, tak i zde je velmi náročné neustále zvyšovat kvalitu všech nabízených služeb, která vede ke spokojenosti našich návštěvníků. Troufnu si říct, že ve srovnání s barem je to dokonce mnohem složitější. Pracujeme s velkým množstvím lidí, kterým nestačí pouze čisté prostředí, kvalitní drink, příjemná obsluha, hudba... Někdo hledá v klubu zábavu, přátele, někdo ztracenou lásku, další povyražení, jiný si chce vychutnat svůj oblíbený doutník a kvalitní rum v příjemné společnosti. Každý přichází do klubu pro zážitek, emoci a mnohdy je složité zavděčit se všem, naplnit veškerá očekávání, i když se snažíme! (usmívá se) Největší pozornost máme samozřejmě na kvalitě personálu, jim patří ocenění a mé největší díky. Jsem upřímně moc rád, že se nám podařilo vybudovat stabilní tým opravdových profesionálů, kterým se stala práce koníčkem. Na ně se můžu spolehnout, navíc kvůli nim se u nás cítí hosté dobře a rádi se k nám vrací. A teď nemluvím jen o barmanech, ale velké poděkování patří také ochrance, díky jejich profesionálnímu přístupu jsme neměli v klubu dosud žádný vážný problém, a v neposlední řadě také dýdžejům,“ přidává Řehoř.

Úspěšný klub však projde určitými změnami, aby nadále vyhovoval požadavkům českých, ale i zahraničních návštěvníků. „Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, v prosinci oslavíme už čtvrté narozeniny. Za tu dobu jsme byli nuceni změnit mnoho věcí - od produkce, přes osvětlení, taneční parket, nápojové menu... Velmi si ceníme zpětné vazby našich návštěvníků a děkujeme jim za objektivní připomínky. Změny budou samozřejmě pokračovat. Říká se, že noční kluby mají jepičí život, brzy se lidem okoukají, navíc interiéry pod rouškou nočního života trpí. Aktuálně mám rozpracovaný plán na redesign a menší rekonstrukci. Ta by měla proběhnout na začátku příštího roku. Plánujeme také jednu absolutní novinku, více ale zatím nebudeme prozrazovat,” uzavírá majitel Dance bar Paradox a Cocktail baru Žlutá ponorka.

Kategorie Nejlepší klub

1. Jazz Dock, Praha 5
2. Dance bar Paradox, České Budějovice
3. City Lounge Music Club & Bar, Český Krumlov
4. SaSaZu, Praha 7
5. 2. patro, Praha 1

Štítky Dance bar Paradox, České Budějovice, Czech Bar Awards, druhé místo, Praha, Česko, Jazz Dock, Leoš Mareš, Hana Mašlíková, Český Krumlov, Slovanský dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dance bar Paradox obhájil stříbro mezi českými kluby  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.