Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

FOTO: Jedenáct finalistek usiluje o titul Miss VŠTE

Již v úterý 19. listopadu budou soutěžit nejkrásnější dívky z Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích o titul Miss VŠTE.

První kolo, v němž soutěžící bojovaly o přízeň na internetu, probíhalo od října do začátku listopadu. Ve finále pak porota, která bude sestavena z řad pořadatelů a partnerů, vybere z jedenácti dívek první tři místa pro rok 2013/2014. Zároveň bude vyhlášena Miss FOTO Studentka VŠTE.

Finálové kolo se uskuteční v českobudějovickém klubu Lucerna příští týden v úterý od 19 hodin. Návštěvníci se mohou těšit na klasické disciplíny, jako jsou představení soutěžících a diskuse s moderátory, volná disciplína, promenáda v plavkách, promenáda ve večerních šatech s odpověďmi na otázky publika a předsedy poroty. Celý večer bude doplněn doprovodným programem.

Vítězka soutěže získává právo nosit titul královny studentek VŠTE pro daný akademický rok. Zároveň finalistky Miss VŠTE postupují do národního kola Miss Studentka České republiky.

Finalistky soutěže Miss VŠTE 2013

Pátek, 15. listopadu 2013, 17:45

Michaela Skřivánková
Stephanie Sezemská

Štítky Miss VŠTE, Vysoká škola technická a ekonomická, České Budějovice, Palác Lucerna, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Jedenáct finalistek usiluje o titul Miss VŠTE  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.