Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na Husově třídě vyrostlo moderní bydlení

Toužíte po příjemném, kvalitním a zároveň úsporném bydlení se všemi výhodami města a přitom s přírodou na dosah? Chcete bydlet v novém a moderním domě a přitom mít kolem dostatek prostoru, který většině městských novostaveb chybí? Máte pocit, že máte přehnané nároky?

Naopak. Neslevujte z nich! Místo, které si vyberete, se může stát vaším domovem i na celý život.

Na současné potřeby trhu a neustále se zvyšující ceny energií reaguje developerský projekt společnosti MANE Reality. Jejich nové byty v Českých Budějovicích jsou nízkoenergetické a leží nedaleko od centra Českých Budějovic ve čtvrti Čtyři Dvory.

Bytový dům Kasárna se nachází na Husově třídě v areálu dřívějších kasáren, odkud získal projekt svůj název. Moderní novostavba má výhodnou polohu s dobrou dopravní dostupností ať už autem, městskou hromadnou dopravou, nebo na kole. V pěší dostupnosti najdete zábavu, sport i nákupní možnosti. Největší výhodou je ale nově budovaný obrovský park plný zeleně.

Zeleň na dosah

Moderní tříhektarový park nebude plnit jenom úlohu městské zeleně, ale také rozšíří možnosti sportovně-rekreačního vyžití v přírodě pro děti, dospělé i seniory. V novém prostoru vzniká například skatepark, plocha pro pétanque, dětské hřiště s prolézačkami a řada hřišť pro míčové hry. Celý park bude protínat síť stezek pro cyklisty, in-line bruslaře, běžce a chodce. V areálu bude k dispozici kavárna s hygienickým zařízením a půjčovna sportovních potřeb.

ČTĚTE TAKÉ: Volnočasový park nabídne vyžití pro všechny

Energeticky úsporné byty

Bytový dům Kasárna je kvalitním a módním bydlení, které řeší i soudobé úkoly ohledně úspory energií a tedy i vašich finančních prostředků. Díky energeticky úspornému bytu si můžete ušetřené peníze užít například na dovolené. Byty jsou dispozičně řešeny jako 1+kk, 2+kk a 3+kk v šesti patrech. Výměra bytů se pohybuje od 36 m2 až po 84 m2. Každý byt má vlastní terasu nebo balkón. Díky dostatku parkovacích míst přímo u domu se nemusíte obávat, že nezaparkujete. K dispozici jsou také vyhrazená parkovací místa, která si můžete zakoupit.

Lokalita Čtyři Dvory

Dopravní dostupnost do čtvrti Čtyři Dvory v Českých Budějovicích zajišťuje městská hromadná doprava, a to i v nočních hodinách. Zastávka městské hromadné dopravy stojí 200 metrů od domu. Do historického centra se můžete také dostat příjemnou procházkou nebo jízdou na kole po cyklistické stezce přímo podél řeky Vltavy, na kterou se napojíte asi po 500 metrech.

V blízkosti novostavby leží hned dvě velká obchodní centra. Jedním z nich je Nákupní centrum Géčko. Druhým je Obchodní a zábavní centrum Čtyři Dvory, kde kromě obchodů s potravinami a oděvy najdete multikino, bowling, restaurace a kavárny.

Nebude vám zde chybět ani nic z občanské vybavenosti, nedaleko je mateřská a základní škola, pošta, lékařské zařízení s lékárnou, bankomaty i restaurace. V blízkosti se nachází také řada sportovních zařízení jako fitness, fotbalové hřiště, tenisové hřiště nebo nové Hokejové Centrum Pouzar.

V okolní lokalitě najdete řadu míst k relaxaci i sportovním aktivitám. Nedaleká soustava Vrbenských rybníků, která je vyhlášena přírodní rezervací, vám kromě romantických procházek po hrázích rybníků v zimě nabídne i možnost bruslení. Po nedaleké cyklostezce dojedete směrem po proudu řeky až do Hluboké nad Vltavou nebo můžete pokračovat ještě dál do Purkarce.

Bydlení v energeticky úsporném bytovém domě Kasárna na Husově třídě v Českých Budějovicích je pro vás trefou do černého. Prohlédněte si vizualizaci bytového domu a přesvědčte se o praktickém dispozičním využití. A dlouho neváhejte - nejlepší byty se prodávají nejrychleji.

PR text

Štítky Bytový dům Kasárna, energeticky úsporný bytový dům, Husova třída, České Budějovice, MANE Reality, bydlení, dům, bytový dům, Čtyři Dvory, Nákupní centrum Géčko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Husově třídě vyrostlo moderní bydlení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.