Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Na Výstavišti probíhá další ročník výstavy Hobby podzim

Valašské frgály, barevné chryzantémy, nářadí, sýry, sladkosti, oblečení, kaktusy a sukulenty, byliny a mnoho dalšího vás bude lákat sáhnout do kapsy pro peněženku a koupit si je. Na budějckém Výstavišti právě v těchto dnech probíhají výstavy Hobby podzim a Móda show.

Jako každý rok zavítala Budějcká Drbna na Hobby, aby se podívala, co nového si na výstavišti pro návštěvníky připravili. Opět ji neupoutalo nic nového, ale radost měla z tradičních stánků, kde našla ty stejné usměvavé tváře ochotné poradit a pobavit se o věcech, které prodávají.

Domů si jako každý rok odnášela nějaký ten kaktus a sukulent s dobrou radou. Zjistila také, z jakých jadýrek, semen i plodů je možné udělat náušnice či náhrdelník a ochutnala poslední letošní burčák.

„Hobby navštěvuji ráda, protože vlastním velkou zahradu a zde dostanu odborné rady, jak ji osázet tak, aby mi přinášela radost každý den v každém ročním období. Také si ráda poslechnu dobrou dechovou hudbu a seženu něco dobrého na zub,“ prozradila Jana Světlá.

Odpočinout si návštěvníci mohou také v pavilonu Z, kde po celé dny probíhají odborné přednášky týkající se hub, kaktusů a sukulentů, pěstovaní vína či včelařství. V novém pavilonu T si na své přijdou ezoterici a lidé zajímající se o horoskopy a výklady karet.

Výstaviště bude o víkendu otevřeno od devíti hodin, jeho brány se v sobotu zavřou v 18:00, v neděli o hodinu dřív. Plné vstupné stojí 80 korun.

Hobby podzim 2014

Pátek, 17. října 2014, 17:05

Nechybí koutek rukodělných prací
V Pivovarské zahradě je možné si odpočinout za zvuků dechové hudby

Štítky Hobby podzim, Móda show, Výstaviště České Budějovice, veletrh, kongresové centrum, výstava, kaktusy, sukulent, podzim, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Výstavišti probíhá další ročník výstavy Hobby podzim  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.