Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Nachystejte si chuťové buňky, Gastrofest 2013 je tu!

Jak Budějcká Drbna své čtenáře již na začátku tohoto týdne informovala, sedmnáctý ročník Gastrofestu opět zavítal do Českých Budějovic. Až do soboty máte na Výstavišti jedinečnou šanci ochutnat pokrmy, které patří k těm nejlepším na světě.

Festival se letos vešel do pěti pavilonů, v každém čeká na návštěvníky něco jiného. Celkem mohou lidé ochutnat jídla z více než třiceti světových kuchyní - a je z čeho vybírat.

Kromě české klasiky, v podobě pečených stehýnek z divoké kachny nebo kohouta na víně, lze taktéž ochutnat zebří ragú, pečenou antilopu, krokodýlí medailonky, žabí stehýnka, velbloudí maso, sushi, francouzské sýry či německé uzeniny.

Součástí programu jsou také kuchařská show, ukázky receptů nebo prodej výborných sýrů, vín a sladkých pochutin. Zkrátka na chuť si přijde každý.

Jestli máte volnou chvilku, určitě na Gastrofest zajděte. Kde jinde budete mít možnost ochutnat tolik světových pokrmů prvotřídní kvality najednou?

Gastrofest 2013

Čtvrtek, 7. listopadu 2013, 18:55

Gastrofest 2013
Betlém z chlebového těsta

Autoři

Štítky Gastrofest 2013, Výstaviště České Budějovice, pokrm, sýr, kachna, kohout, maso, Drbna.cz, ragú, suši, uzenina, víno, pochutiny, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nachystejte si chuťové buňky, Gastrofest 2013 je tu!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.