Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Oslavy na Národní třídě byly emotivní i pro organizátory

„Bylo to ohromně těžký...“ Tak na svých facebookových stránkách okomentovali organizátoři Budějovického Majálesu festival Korzo Národní, který v pondělí uspořádali na pražské Národní třídě.

Naložili si skutečně nelehký úkol - oslavy tak obřího rozměru vyžadovaly dlouhé a pečlivé přípravy. Tisíce spokojených účastníků ale dokázaly, že práce týmu Budějovického Majálesu zaslouží obdiv!

ČTĚTE TAKÉ: Tým Budějovického Majálesu chystá oslavy 17. listopadu

„Celý den na Národní se i se vší skromností opravdu povedl,“ rekapituloval hlavní koordinátor akce Martin Pikous. „Samotné nás překvapila tak pozitivní odezva. Lidé si opravdu děkovali, scházeli se, slavili.“

Na Národní zkrátka zavládla dobrá nálada. „Myslím, že se nám povedlo i v současné situaci nastolit pozitivní atmosféru. V některých chvílích se návštěvníci i organizátoři upřímně dojímali,“ zmínil Pikous.

Korzo Národní bylo zaměřené hlavně na dnešní studenty. Posláním pak bylo vzdát hold těm, kteří se před pětadvaceti lety otevřeně hlásili k myšlence svobody a demokracie, jak uvedl Martin Pikous.

Organizátoři nabídli skutečně rozmanitý program, který návštěvníci dokázali ocenit. Po prestižní ceně Nouvelle Prague, kterou Budějovický Majáles před několika dny získal za počin roku, si tak Budějčáci mohou pogratulovat k dalšímu velkému úspěchu!

ČTĚTE TAKÉ: Budějcký Majáles byl oceněn jako počin roku

Štítky Budějovický Majáles, Korzo Národní, oslavy, 17. listopadu, Praha, Národní třída, festival, slavnost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oslavy na Národní třídě byly emotivní i pro organizátory  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.