Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Přijďte dnes do Sportovky debatovat o situaci na Máji

Primátor Juraj Thoma společně se zástupci města zvou všechny Budějčáky, kteří si chtějí promluvit o situaci na sídlišti Máj na veřejnou debatu. Ta je na programu již dnes od 17 hodin ve Sportovní hale a Budějcká Drbna na místě rozhodně chybět nebude.

Magistrát se rozhodl uspořádat debatu s ohledem na nepokoje a protiromské demonstrace. Občané mohou přijít vyjádřit svůj názor, navrhnout řešení a veřejně promluvit o tom, co je v této oblasti nejvíce trápí. Vedení města si od setkání ve Sportovce slibuje zlepšení soužití lidí na sídlišti Máj.

Kromě primátora Thomy dorazí i čtyři zastupitelé, kteří bydlí přímo na Máji. Se zástupci vedení radnice mají vystoupit také Policie České republiky a představitelé neziskových organizací.

Při střetu demonstrantů s policisty na českobudějovickém sídlišti Máj bylo během dvou sobot zadrženo kolem 140 lidí, policie však zatím nikoho neobvinila.

Štítky Veřejná debata, Sportovní hala, České Budějovice, primátor, Thoma, Máj, demonstrace, Juraj Thoma, sídliště, Drbna.cz, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Robert Dano

Tady každý píšete jak kdo co využívá.Ale ani jeden nenapíše,že ty zákony jste dělali Vy majorita.Žádný cikán nezvedal ruce ani se nenechal podplácet.Opravdu si myslíte ,že cikán by zvedl ruku třeba k tomu aby nebyla práce atd.Podniky jste nechali rozkrást ,kam se poděli ty miliardy,kdo je za to zodpovědný Vy nebo Ti co to vytunelovali.V tomto státě je to přeci normální házet vše do jednoho pytle.Tak to dělám taky...takže za to můžete i Vy.A hlavně mi nepište,že je to něco jiného,je to úplně to samé,majorita krade v miliardách.

Úterý, 9. července 2013, 22:49Odpovědět

Přijďte dnes do Sportovky debatovat o situaci na Máji  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.