Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Restaurace Stanley´s není jen pro hokejisty

Dokážete si představit, že by se restaurace na zimním stadionu trojnásobného držitele nejcennější hokejové trofeje světa Jaroslava Pouzara jmenovala jinak, než Stanley´s? Do Hokejového Centra Pouzar v budějckých Čtyřech Dvorech přitom můžou zavítat nejen sportovní nadšenci.

Sto míst k sezení, celodenní provoz se zázemím pro děti, prostor pro oslavy, svatby i firemní akce. Možností využití Stanley´s je spousta. Když se k tomu přidá fakt, že kuchyně vaří každý den od 11 do 21 hodin, parkovat můžete přímo před vchodem a celá restaurace je nekuřácká, zavítat sem může opravdu kdokoliv.

„Domněnka lidí, že když se restaurace nachází v hokejovém centru, tak sem můžou přijít jenom hokejisté, je mylná. Přestože na první pohled vypadá Stanley´s jako nějaký bufet nebo VIP zóna, jsme klasická restaurace a můžeme sem pozvat celou rodinu,“ míní majitel Stanley´s Michal Hosenseidl.

Podle něj tady najdou skvělé zázemí i manželky a maminky dětí, které se k Pouzarovi přijdou na svého partnera či potomka podívat při jeho oblíbeném sportu. „A když se ženám u nás zalíbí a jídlo jim zachutná, svou rolí rozhodovatelky pak můžou zapůsobit na celou rodinu, která k nám přijde třeba na nedělní oběd nebo večeři,“ vysvětluje Hosenseidl filozofii své restaurace.

Restaurace Stanley´s má denně otevřeno od 10.30 do 22 hodin a vždy nabízí polední sportovní tříchodové menu - už za 95 Kč dostanete polévku, jedno z hlavních jídel a dezert. Stálou nabídku najdete na www.hc-pouzar.cz.

PR text

Štítky Stanley´s, restaurace, České Budějovice, Hokejové Centrum Pouzar, Čtyři Dvory, Jaroslav Pouzar, hokej, hokejista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bezedný Frank

Také se tam musíme vypravit. :-)

Pondělí, 21. října 2013, 13:53Odpovědět

Restaurace Stanley´s není jen pro hokejisty  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.