Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Metropol hostí v pátek Muzikantský bál

Společenský sál českobudějovického DK Metropol se v pátek večer zaplní páry ve společenských oděvech. Od půl osmé tam totiž vypukne oblíbený Muzikantský bál, kterým se Budějčáci můžou rozloučit s letošní plesovou sezonou.

K tanci a poslechu budou hrát muzikanti orchestrů napříč různými hudebními žánry. O zábavu se v letošním roce postarají například Babouci, Rozhlasový swingový orchestr Václava Hlaváče, Dudlajda, Sharpers, Bryčka, Dixie Old Boys, Jižani, Gama CB a další. Chybět nebude ani bohatá tombola.

Kromě toho, že vás Budějcká Drbna na ples srdečně zve, nabízí i soutěž o čtyři volné vstupenky. Ty budou připraveny pro dva čtenáře, kteří do mailu redakce@budejckadrbna.cz odpoví správně na následující otázku. Každý z nich pak získá dva lístky.

Od jakého roku je v provozu DK Metropol?

A) 1995
B) 1955
C) 1970

Odpovědi posílejte Budějcké Drbně do pátečního poledne. A jako vždy uveďte svoje jméno a nějaký kontakt, abychom se s vámi mohli v případě výhry obratem spojit.

Štítky Dům kultury Metropol, Drbna.cz, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Metropol hostí v pátek Muzikantský bál  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.