Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

V Kovářově vzniklo 30 stavebních pozemků se soukromou pláží u Lipna

Na Kovářovském poloostrově u Lipna poblíž městyse Frymburk na podzim loňského roku skončila výstavba inženýrských sítí první etapy nové rezidenční a rekreační zóny. Nyní je zde v prodeji prvních zhruba třicet parcel určených pro výstavbu rodinných a rekreačních domů, kde všechny mají zajištěný překrásný výhled na hladinu Vodní nádrže Lipno.

Budoucí majitelé se ovšem nemusí ohledně výhledů omezovat jen na terasy svých domů. Ke každé z nabízených stavebních parcel totiž patří i spoluvlastnický podíl na soukromé pláži, která se nachází přímo pod pozemky a kterou budou moci výhradně majitelé těchto pozemků využívat.

Současná doba, vzhledem k vrtkavosti trhů s komoditami a akciemi, přímo vybízí k nákupu pozemků, protože se jedná o bezpečnou investici s dobrou návratností, zvlášť, jde-li o atraktivní lokalitu. Okolo lipenské vodní nádrže se dramaticky snižují příležitosti vzniku nové zástavby a tento projekt je jednou z mála možností, kde ještě můžete stavět. I proto se toto unikátní místo hodí jednak jako skvělá lokalita pro život a rekreaci, ale také jako stavební pozemky na Lipně, bezpečná investice do budoucnosti.

Na všech těchto pozemcích je již vydané stavební povolení nebo alespoň územní rozhodnutí, což případným kupujícím velmi usnadní a urychlí zahájení stavby nového domu. V nabídce jsou stavební parcely velikost od cca 800 m2 a prodávají se od 1200 Kč/m2.

Vzhledem k účinnosti nového zákona o dani z přidané hodnoty u stavebních pozemků je letošek posledním rokem, kdy můžete kupovat stavební parcelu, aniž musíte platit DPH z její nezastavěné části, což od roku 2016 již platit nebude. Ve výsledku to znamená, že stavební pozemky podraží o vyšší stovky tisíc nebo i miliony korun, vzhledem k jejich velikosti a atraktivitě.

Pro zájemce o bydlení a rekreaci u Lipna, kteří uvažují spíše o možnosti koupě bytu nebo apartmánu, developer nabízí ještě 4 poslední volné byty v Rezidenci Kovadlina, která začíná vznikat právě na jednom ze zmíněných stavebních pozemků na Kovářovském poloostrově.

Více informací o prodeji pozemků a bytů naleznete na webových stránkách www.kovoostrov.cz nebo můžete kontaktovat rovnou prodejce Ondřeje Průchu na telefonu 601 555 510 nebo e-mailu ondrej.prucha@mane.cz.

PR text

Štítky Kovářov, Kovářovský poloostrov, pozemky, prodej, parcela, pláž, Lipno, Vodní nádrž Lipno, pozemek, dům, Frymburk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Kovářově vzniklo 30 stavebních pozemků se soukromou pláží u Lipna  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.