Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vyhrajte auťák na víkend od autosalonu CITY-CAR!

Díky spolupráci Budějcké Drbny s oficiálním dealerem vozů značky Citroën a Volvo, společností CITY-CAR a.s. se sídlem na Rudolfovské, vám přinášíme dlouhodobou čtenářskou soutěž. Hlavní cenou je zapůjčení některého auťáku z tohoto salonu na celý víkend. Výhry jsou ale pro úspěšné účastníky připraveny každý týden.

Princip soutěže není složitý. Navštivte facebookový profil dealera CITY-CAR, kde hned pod úvodní fotografií najdete aplikaci s názvem „Soutěž s Drbnou“. Po jejím otevření se vám otevře snímek zahaleného vozu značky Volvo. Každý čtvrtek bude v aplikaci umístěna nová fotografie, soutěž bude trvat pět kol.

Vaším úkolem je poznat, o který typ auta z produkce švédské automobilky se jedná, a poslat odpověď na e-mailovou adresu redakce@budejckadrbna.cz. Budějcká Drbna potom vždy ve čtvrtek vylosuje pět čtenářů, kteří odpoví správně. Ti potom získají od společnosti CITY-CAR nějaký dáreček. První kolo končí ve čtvrtek 20. září v poledne.

Kdo v tom konkrétním týdnu nic nevyhraje, nemusí smutnit. Jeho odpověď totiž bude zařazena do slosování o hlavní výhru, kterou bude zapůjčení některého z vozů Volvo z autosalonu CITY-CAR na víkend. Soutěž končí až po dokončení pětidílného seriálu recenzí vozů značky Volvo.

ČTĚTE TAKÉ: Volvo V60 T5: Šlechtic se silou rozzuřeného lva

Zdroj: Chilli Production

Štítky CITY-CAR, soutěž, Volvo, Volvo Cars, Drbna.cz, Citroën, autosalon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyhrajte auťák na víkend od autosalonu CITY-CAR!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.