Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Zumba přispěla na služby fyzioterapie třiceti tisíci

Zumba v rytmu pomoci ve prospěch dětí s postižením z Centra Bazalka přilákala v závěru minulého pracovního týdne stovku účastníků a vynesla částku třiceti tisíc korun. Peníze budou použity na financování služby fyzioterapie.

Centrum Bazalka přišlo na charitativní zumba maraton, který se konal v pátek 18. května ve Sportovní hale v Českých Budějovicích, podpořit rovných sto účastníků. Společně s Michalem Winterem a jeho přáteli tak zumbou vytančili částku 30 tisíc korun.

Celý výtěžek bude použit na financování potřebné služby fyzioterapie, na kterou Centru Bazalka neposkytuje žádné prostředky ani stát, ani ji neproplácí zdravotní pojišťovny.

„Byla to skvělá zumba párty a pro nás obrovská podpora. Vidět tolik lidí, kteří chápou naší potřebu pomoci, nás nabíjí novou motivací v naší práci. Všem účastníkům a instruktorům zumby, v čele s Michalem Winterem, patří náš velký dík,“ komentuje akci Vanda Polívková, ředitelka Centra Bazalka.

Centrum Bazalka vyhlásilo dva měsíce pro fyzioterapii, během kterých se snaží sehnat potřebné prostředky na její poskytování. Další příležitost podpořit tuto aktivitu je možné účastí na zumba maratonu v pražském Tělocvičném klubu Štrasburk už tuto neděli 27. května od 17 hodin.

Informace o dalších aktivitách a o možnostech podpory Centra Bazalka naleznete na webových stránkách www.centrumbazalka.cz.

Tisková zpráva

Štítky fyzioterapie, České Budějovice, Štrasburk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zumba přispěla na služby fyzioterapie třiceti tisíci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.