Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Vstupné na Jihostroj

Protože se neustále množí negativní názory na zdražení vstupného na volejbalové zápasy Jihostroje, zašli jsme dnes za manažerem nejlepšího českého volejbalového týmu panem Scheichlem, abychom se ho zeptali, zda vedení Jihostroje neuvažuje o zlevnění lístků ze současných 100,- Kč na zápas.

Pan Scheichl nás informoval, že se v žádném případě neuvažuje o zlevnění vstupného, což ihned dle našeho názoru logicky vysvětlil.

Budějce jsou jak všichni víme volejbalovým městem, kde hraje nejlepší republikový volejbalový tým. Je několikánásobným Mistrem ligy, opakovaně reprezentuje naši zemi v mezinárodních soutěžích a má tudíž ten nejlepší sportovně společenský kredit. Výše vstupného je dle vedení Jihostroje tomuto faktu přímo úměrná. Dle slov pana Scheichla by bylo nízké vstupné mj. i znevážením práce samotných volejbalistů a celého realizačního týmu. 

Jedním dechem navíc pan Scheichl dodává, že pro toho, kdo má zájem pravidelně navštěvovat v letošní sezoně zápasy Jihostroje, jsou připraveny permanentky na sezonu 2011/2012 a to buď přímo u něho (tel.602 547 625), nebo na pokladnách před každým zápasem. Vzhledem k tomu, že permanentky opravňují ke vstupu nejenom na ligová utkání, ale i na LIGU MISTRŮ, vychází jedno utkání na 60,-Kč, což je méně, než loňskou sezonu. Cena permanentky je 2 000,- Kč.

Co se týká zakoupení permanentek v rozehrané soutěži i toto je možné s tím, že jejich cena bude postupně snižována. Samozřejmostí jsou levnější vstupenky pro důchodce, které stojí 50 Kč a vstup dětí do 10-ti let zdarma.

Autoři

Štítky VK Jihostroj České Budějovice, volejbal, Liga mistrů UEFA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vstupné na Jihostroj  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.