Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Viva Bambini, škola, která věří v potenciál každého dítěte, přijímá žádosti o přijetí k povinné školní docházce

PR článek

Škola, která respektuje individualitu každého dítěte… Škola, která staví na atmosféře klidu a harmonii... O kom je řeč? O budějcké Montessori škole Viva Bambini, jež od středy 1. dubna přijímá žádosti o přijetí k povinné školní docházce.

„Žádosti přijímáme do 20. dubna, přičemž zápis se uskuteční o tři dny později. Vzhledem k mimořádným opatřením v souvislosti s koronavirem se bude konat bez osobní přítomnosti dětí ve škole. Přijímány jsou jak děti do prvního ročníku, tak i do vyšších,“ informuje jednatelka školy Barbora Macháčková a dodává, že po ukončení mimořádných opatření uspořádá škola setkání se zapsanými dětmi, které bude zaměřené na seznámení se s budoucími spolužáky.

Žádost o přijetí naleznou zájemci na webových stránkách školy. Přihlášku je možné doručit do datové schránky školy (9d4xykn), e-mailem s uznávaným elektronickým podpisem, poštou nebo osobně. Na zmíněných webovkách jsou i všechny další důležité informace. Sledovat můžete také Facebook školy, který vám prostřednictvím fotek nastíní jedinečnou atmosféru, jež v zařízení panuje.

Školu Viva Bambini naleznete v nových prostorách v Rožnově na náměstí Bratří Čapků. Místo je dobře dostupné městskou dopravou – zastávka MHD se nachází přímo na náměstí. „Kdysi tady byla Remkova škola a také zde měla katedru pedagogická fakulta. Budova má své kouzlo, energii, moc se nám tady líbí a dětem také,“ dodává Barbora Macháčková.

A jak k dětem škola Viva Bambini přistupuje? S láskou, důvěrou a úctou. Dospělí chtějí být pro děti vzorem, komunikují proto s nimi upřímně otevřeně. Každému umožňují dosažení jeho osobního maxima, a to s respektem k individuálnímu tempu. Montessori pedagogika zkrátka věří v potenciál každého dítěte. Veškeré hodnoty a cíle naleznete ZDE.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky Viva Bambini, škola, zápis, děti, České Budějovice, Facebook, Datová schránka, školní docházka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viva Bambini, škola, která věří v potenciál každého dítěte, přijímá žádosti o přijetí k povinné školní docházce  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.