Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vyšší odborná škola a Střední zemědělská škola v Táboře zve na virtuální prohlídku

PR článek

Všichni chceme žít v zemi s krásnou přírodou, udržovanou krajinou, všichni chceme jíst zdravé a české potraviny, pokud možno ze svého blízkého okolí, ze svého regionu. Tyto potraviny musí někdo vyrobit a o přírodu se starat, musí se to však také někde naučit.

Vyšší odborná škola a Střední zemědělská škola v Táboře připravuje mladé zemědělské odborníky,  kteří našli uplatnění ve svém oboru ale i mimo něj. Zemědělské školství současnosti je spojením nejmodernějších poznatků v oblasti produkční, krajinotvorné i sociální, s důrazem na tradici a kvalitu.

VOŠ a SZeŠ Tábor poskytuje čtyřleté středoškolské vzdělávání s maturitou v oboru Agropodnikání se zaměřením na zemědělskou techniku a chov hospodářských zvířat, zahradní a krajinářské úpravy, chov koní a v souladu s potřebami zemědělského trhu na projektový management zaměřený na podnikání v EU a řízení projektů a v oboru Ekonomika a podnikání, zaměřený na Management v potravinářství a zdravý životní styl.

Pro absolventy gymnázií a středních odborných škol je určen obor Péče o krajinu se zaměřením na pozemkové úpravy a ekologii krajiny. Vzhledem k zájmu veřejnosti všechny obory škola vyučuje i dálkovou formou.

Vyšší odborná škola a Střední zemědělská škola v Táboře využívá pro vzdělávání svých žáků a studentů nejmodernější výukové metody včetně technického a praktického zázemí. Součástí školního vzdělávacího programu je i výuka autoškoly, ve které mohou žáci získat zdarma řidičský průkaz skupiny B a T. Pro uchazeče o studium škola pravidelně pořádá Dny otevřených dveří. Bohužel letošní akce 21. listopadu 2020 bude pravděpodobně pouze virtuální formou na www.szestabor.cz. Další naplánovaný den otevřených dveří je pak 21. ledna 2021, který snad již proběhne standardně. Zájemci si prohlédnout prostory školy, domov mládeže, navštíví Školní statek v Měšicích a Botanickou zahradu.

Škola je aktivním partnerem zemědělských podniků, jejichž podpory si velice váží a využívá ji pro rozšíření odborných znalostí a dovedností svých studentů. Důraz kladený na efektivní propojení teoretické výuky a praxe je základním předpokladem pro kvalitní komplexní vzdělání a dobré uplatnění absolventů na trhu práce. Pro rozšíření jazykových znalostí svých učitelů, žáků a studentů škola v oblasti cizojazyčných dovedností využívá i možnosti zahraničních pobytů, ve kterých mimo rozvoje cizího jazyka dochází i k poznávání dalších forem zemědělského podnikání včetně navazování zahraničních kontaktů dnes tolik důležitých v rámci jednotného zemědělského trhu. Kvalifikovaná výuka cizího jazyka je základním předpokladem pro získávání cizojazyčných kompetencí, které žáci a studenti mohou dále rozšiřovat a prohlubovat formou zahraničních pobytů v rámci projektů Erasmus+.

Škola si je, vzhledem ke své tradici, vědoma závazku i do budoucnosti tj. poskytovat kvalitní vzdělávání v perspektivním zemědělském oboru. Zázemí školy, kvalifikovaný pedagogický sbor, spolupráce s akademickými partnery a odbornou veřejností jí k tomu dávají veškeré předpoklady.

Volejte, pište, osobně nás navštivte kdykoli v pracovní dny. Kontakty najdete  na www.szestabor.cz, reditel@szestabor.cz.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Vyšší odborná škola a Střední zemědělská škola v Táboře, Den otevřených dveří, virtuální prohlídka, podnikání, Evropská unie, Střední zemědělská škola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyšší odborná škola a Střední zemědělská škola v Táboře zve na virtuální prohlídku  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.