Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

VŠTE si lze ve čtvrtek prohlédnout přes YouTube kanál

PR článek

Přestože jsou vysoké školy pro běžnou výuku uzavřené, zájemci o studium na českobudějovické Vysoké škole technické a ekonomické (VŠTE) si ji mohou ve čtvrtek 25. února prohlédnout při online Dni otevřených dveří. Stačí se od 14 hodin připojit na školní YouTube kanál, kdy začne přednáškový blok s informacemi o možnostech studia, zázemí školy i volnočasových aktivitách, které nabízí. Na něj pak naváže komentovaná video prohlídka kampusu. Kanál je přístupný na stránce YouTube v profilu VŠTE nebo přes web školy.

„Návštěvníci mohou po celou dobu vysílání posílat dotazy do chatu, kde jim odpoví zástupci studijního oddělení,“ říká Tereza Kraflová Kučerová z marketingu VŠTE.

První online den se konal vloni v listopadu na stejné platformě YouTube kanálu. „Byla to cenná zkušenost. Analýza jeho průběhu a statistik ukázala, že návštěvníci nejsou příznivci dlouhého videa a chtějí raději hravější formu. Proto jsme nyní program zkrátili a online vysílání skončí nejpozději v 15 hodin, včetně prostoru pro dotazy. Pro ty, co ho nestihnou, bude záznam uložen na YouTube kanálu školy,“ dodala Tereza Kraflová Kučerová.

Na VŠTE letos, stejně jako vloni, nemusejí zájemci o bakalářské studijní programy skládat přijímací zkoušky. Uchazeči jsou hodnoceni podle váženého průměru známek z předposledního ročníku na střední škole, případně prvního ročníku nástavbového studia. U magisterských programů proběhne přijímací řízení distanční formou. Pokud nebude mít zájemce o studium dostatečné technické zázemí, může absolvovat přijímací řízení za dodržení bezpečnostních opatření přímo ve škole.
 

Ohodnoť článek

Štítky VŠTE, Den otevřených dveří, studium, vzdělání, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, YouTube kanál, YouTube

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VŠTE si lze ve čtvrtek prohlédnout přes YouTube kanál  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.