Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vydejte se vstříc novým znalostem. Centrum celoživotního vzdělávání na VŠTE otevírá další zajímavé kurzy pro veřejnost

PR článek

Hodláte rozšířit své znalosti a dovednosti? Naučit se něco nového? Možná právě pro vás přichystalo Centrum celoživotního vzdělávání na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích nové kurzy, na které se již nyní můžete hlásit. Pojďme si je projít!

Procreate (digitální kresba na iPadu)

Digitální kresba se dnes využívá ve filmech, hudbě, hrách a mnoha dalších odvětvích. Není proto divu, že přitahuje stále více lidí. Na kurzu se seznámíte se základy digitální tvorby a možnostmi jejího využití. Řeč je třeba o kresbě, tvorbě animací, kaligrafii či vytváření plakátů.

Angličtina (kurz komunikace/konverzace)

Máte dobrou slovní zásobu a znalost gramatiky, přesto se stydíte mluvit v anglickém jazyce? Na tomto kurzu se vaše komunikační dovednosti zlepší. Cílem je rozšíření slovní zásoby, zlepšení gramatiky, odbourání ostychu z mluvení a budování jazyka přirozenou formou poslechu a mluvení, jak se tomu učí děti v rodném jazyce.

Jak řešit konflikty metodou „win-win“

Seminář se zabývá nejčastějšími příčinami konfliktů na pracovišti i mimo ně, jejich prevencí a hlavními způsoby řešení. Cílem je účastníky seznámit se strategiemi řešení konfliktů, především pak strategií „win-win“, umožňující dosáhnout řešení, které je výhodné pro obě strany.

Jak řídit zaměstnance, které nemáme přímo na očích

Na tomto semináři se seznámíte s nejčastějšími příčinami, proč výkonnost či pracovní jednání zaměstnanců neodpovídá představám jejich nadřízených, a to především v situacích, kdy jejich práci nemohou bezprostředně sledovat a kontrolovat, jak je tomu například v případě home office. Shrnuje tyto příčiny do deseti hlavních bodů a uvádí jejich typické projevy i hlavní nástroje, jak jim předcházet. Zaměřuje se na okolnosti, které jsou společné pro všechna pracovní prostředí a působí bez ohledu na povahu práce nebo úroveň řízení.

Jak zvýšit účinnost vzdělávání zaměstnanců

Seminář seznámí účastníky s hlavními přístupy umožňujícími zvýšit efektivitu podnikového vzdělávání. Pozornost je věnována analýze vzdělávacích potřeb zaměstnanců, plánování vzdělávacích akcí, volbě vzdělávacích metod, hodnocením výsledků vzdělávání i nástrojům zvyšování motivace zaměstnanců ke vzdělávání.

Motivace a odměňování pracovníků: čím, jak, koho a proč odměnit

Cílem kurzu je seznámit účastníky s hlavními zásadami, metodami a praktickými nástroji účinné motivace a odměňování zaměstnanců a upozornit na nejčastější chyby, kterých se organizace i vedoucí při motivaci a odměňování zaměstnanců zbytečně dopouštějí. Metodou semináře je výklad, ilustrace praktických příkladů, moderovaná diskuse a výměna zkušeností.

Komunikační dovednosti mistrů a předáků

Cílem semináře je zlepšení komunikace mistrů a předáků, motivování a stabilizace podřízených.

Všechny kurzy se uskuteční on-line přes Microsoft Teams či Zoom. Veškeré informace naleznete na webových stránkách www.studiumprovas.cz, kde se můžete na semináře rovnou i přihlásit. Novinky a různé zajímavosti jsou také pravidelně zveřejňovány na facebookových stránkách www.facebook.com/studiumprovas. Pokud by Vám nějaký kurz chyběl, chcete si rozšířit své znalosti a nenašli jste kurz v naší nabídce, neváhejte se na obrátit na studiumprovas.cz

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky VŠTE, studium, kurz, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, kresba, České Budějovice, motivace, iPad, celoživotní vzdělávání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vydejte se vstříc novým znalostem. Centrum celoživotního vzdělávání na VŠTE otevírá další zajímavé kurzy pro veřejnost  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.