Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

VŠTE nabízí studium nejen středoškolákům

PR článek

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích otevřela přijímací řízení pro příští školní rok a nabízí toho mnohem víc než jen studijní programy pro absolventy středních škol. Pokud chcete zvýšit svoji kvalifikaci a možnosti uplatnění na trhu práce nebo chcete navštěvovat Univerzitu třetího věku, neváhejte a přihlaste se.

Jaké kurzy a vzdělávací programy VŠTE nabízí v rámci Centra celoživotního vzdělávání?

MBA (Master of Business Administration): studijní program v kombinované formě pro absolventy minimálně bakalářského studia. Získáte nenahraditelné znalosti v oblasti financování, investičních kompetencí, dividendové politiky a rozdělování zisků. Výuka je zajištěna jak zkušenými akademickými pracovníky, tak odborníky z praxe. Studium je rozloženo do 4 semestrů. Cena za studium je 120 000 Kč včetně DPH. Přihlásit se můžete do 15. ledna 2022 na webu Studium pro vas.

Pedagogické minimum: během studia ekonomických i technických studijních programů můžete získat odbornou pedagogickou kvalifikaci k výkonu učitelské profese. Nová akreditace, která se otevře v únoru 2022. Program je na dva semestry, cena je 16 000 Kč. Absolventi tohoto vzdělávacího programu získají odbornou pedagogickou kvalifikaci k výkonu učitelské profese na SOŠ, VOŠ, SOU a OU v segmentu výuky odborných předmětů, praktického výcviku a odborného vyučování.

Univerzita třetího věku: od roku 2021 nabízíme na VŠTE studium pro zájemce v důchodovém věku. Cílem je poskytnout možnost seberealizace a rozšíření znalostí na vysokoškolské úrovni i lidem v postproduktivním věku a nabídnout jim tak smysluplnou výplň volného času a příležitost k osobnímu rozvoji v kolektivu vrstevníků.

Samozřejmě nabízíme i studijní programy pro absolventy středních škol, na které je možné se přihlásit již nyní a to na webové stránce VŠTE.

Více informací o Centru celoživotního vzdělávání VŠTE najdete na stránkách Studium pro vas.

Ohodnoť článek

Štítky VŠTE, studium, středoškoláci, univerzita třetího věku, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, kvalifikace, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VŠTE nabízí studium nejen středoškolákům  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.