Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chcete životní změnu? VOŠZ Bílá vločka otevírá dveře k nejprestižnějším povoláním dneška

PR článek

Povolání, které má uznání a dobré jméno ve společnosti? Je respektované okolím? Které je kvalitně finančně ohodnoceno? Takové povolání můžete mít i vy.

Představte si, že chcete svůj život někam posunout. Posun ale neznamená nic jiného než změnu, která není vždy bezpečnou záležitostí. Je to krok do neznáma a stojí nás čas a energii. Naštěstí řídíme náš život právě my, a proto můžeme začít jízdou v bezpečnější zóně s jistějším výsledkem, než rovnou opustit vše zaběhlé a známé a vydat se například obeplout na kajaku svět. Onou bezpečnou zónou je získání vzdělání ve spolupráci s Vyšší odbornou školou zdravotnickou Bílá vločka, která díky své dlouholeté tradici od roku 1991 dokáže svým studentům pomoci dosáhnout změny v životě pracovním, protože umí nabídnout vhodné podmínky pro skloubení výkonu stávajícího zaměstnání a studia.

Právě práce do velké míry ovlivňuje naši životní spokojenost – trávíme v ní mnoho hodin času, odehrává se v ní část našeho sociálního života, odvíjí se od ní často náš společenský status a do určité míry i svoboda - přece jen s výdělkem souvisí naše možnost spotřeby, zaplatit si nákladný koníček či skvělou dovolenou, dopřát si kvalitní jídlo apod.

Jak uvádí mnohá výzkumná šetření (např. Centrum pro výzkum veřejného mínění, které je výzkumným oddělením Sociologického ústavu AV ČR), mezi zaměstnání s nejvyšší společenskou prestiží se dlouhodobě drží povolání zdravotnická – lékař a zdravotní sestra. Jejich samotný výkon tak přináší dobrou reputaci, pozitivní hodnocení jedince spojenou s úctou a vlivem. A nejen to, tyto pracovní pozice jsou i velmi dobře finančně ohodnoceny.    

Leckdy si mnoho lidí myslí, že nástup do práce automaticky znamená, že se Vám zavřou dveře ke studiu. Není tomu tak. Soukromá Vyšší odborná škola zdravotnická Bílá vločka Vám umožní studium i při zaměstnání v kombinované formě studia, nebo absolvování mnoha akreditovaných kurzů. Nenabízí jen atraktivní obor diplomovaná všeobecná sestra, ale také kurz ošetřovatele, sanitáře, maséra ve zdravotnictví, řidiče zdravotnické záchranné služby a řidiče zdravotnické dopravní služby. Chystá i obor nový – pracovník lázeňství a wellness.

To, co Bílá vločka umí, je vytvořit podmínky pro studium při zaměstnání. S budoucími studenty naší školy se snažíme vždy najít variantu, která pro ně bude vhodná, a to je dáno samozřejmě individuálním a osobním přístupem jak na studijním oddělení, tak ze strany vedení a pedagogů, kteří se shodují v jedné věci, jak formuluje paní ředitelka: „Jako škola komornějšího rázu vnímáme jako důležité, samozřejmě vedle vysoké kvality výuky, garantovat přátelskou atmosféru s individuálním přístupem ke každému studentovi.“ Díky výborným vyučujícím z praxe se snažíme našim studentům předat potřebné informace jak z teorie, ale i praxe pro jejich budoucí povolání, proto není zapotřebí mít absolvovanou maturitu ze zdravotnického oboru. Lze také přestoupit i z jiného studovaného oboru do vyššího ročníku, nebo studovat v denním studiu.

Pokud se chcete stát jedním z týmu studentů školy, otevřít dveře novým možnostem, kontaktům a zážitkům, přihlaste se ke studiu na Vyšší odborné škole zdravotnické Bílá vločka, s.r.o. (více informací naleznete na www.bilavlocka.cz), která sídlí přímo na jedné z nejrušnějších ulic ve středu města, na „Lannovce“.

Nemocnice České Budějovice, a.s. a další lační zaměstnavatelé na trhu práce již dychtivě očekávají vaše rozhodnutí pro změnu a kolektiv školy se těší na vzájemně obohacující se setkávání… Cítíte tu úctu a vliv?

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky VOŠZ Bílá vločka, vzdělání, studium, povolání, zdravotnictví, Sociologický ústav Akademie věd České republiky, Nemocnice České Budějovice, Centrum pro výzkum veřejného mínění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chcete životní změnu? VOŠZ Bílá vločka otevírá dveře k nejprestižnějším povoláním dneška  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.