Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Písek o prázdninách investoval do oprav dvou mateřských škol 26 milionů korun

Písek o prázdninách investoval do oprav dvou mateřských škol 26 milionů korun. Na sídlišti Jih město rekonstruovalo mateřskou školu, kde mimo jiné modernizovalo kuchyni. V mateřské škole na Fügnerově náměstí vyměnili okna a rozvody topení.

„Na 5. mateřské škole na Fügnerově náměstí skončí stavební práce v interiérech v závěru tohoto týdne, ve 13. mateřské škole na sídlišti Jih budou pokračovat ještě v září. To ale nijak neovlivní začátek školního roku, do obou školek mohou děti nastoupit v pondělí 4. září, kdy začíná nový školní rok," řekla vedoucí odboru školství a kultury Andrea Klimešová.

Na sídlišti Jih je jedna z největších mateřských škol ve městě. Za modernizaci město zaplatí 14 milionů korun. „Stavební práce by měly být ukončeny během září. Zahájení školního roku to ale neovlivní, výuka bude probíhat ve čtyřech třídách umístěných v hlavní budově. O děti, které mají kmenovou třídu v samostatném pavilonu, tak bude od 4. září postaráno," uvedl Jan Adámek, ředitel základní školy J. Husa, pod níž školka spadá.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto 5. Mateřská škola

Štítky ČR, školy, správa, stavby, opravy, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Písek o prázdninách investoval do oprav dvou mateřských škol 26 milionů korun  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.