Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Staňte se znalcem. Přihlaste se na vysokou ještě dnes

PR článek

Na perspektivní magisterský program Znalectví na VŠTE v Českých Budějovicích se můžete přihlásit už jen do konce srpna. Neváhejte! V současné době se Česká republika potýká s nedostatkem znalců, takže absolventi budou na trhu práce velmi žádaní.

Studijní program Znalectví je na Vysoké škole technické a ekonomické akreditovaný ve dvou oblastech: Ekonomika a Právo; a ve specializaci Oceňování podniku. Znalectví se zaměřuje na rozšíření znalostí ekonomiky, managementu podniku a práva. Na VŠTE zároveň funguje Ústav znalectví a oceňování, a proto budete mít jistotu, že vás budou učit jen na slovo vzatí odborníci. Především se ale jedná o velmi perspektivní obor. Co potom můžete dělat?

Uplatnění absolventů:
Soudní znalec
Asistent soudního znalce
Odhadce cen nemovitostí, podniků apod.
Ekonom specialista
Konzultant, poradce
Finanční manažer

Všechny potřebné informace a odpovědi na nejčastější dotazy ohledně studijního programu Znalectví najdete zde. Neváhejte a přihlaste se do konce srpna!

Další skvělou novinkou na VŠTE v Českých Budějovicích je nový bakalářský studijní program Řídicí procesy ve strojírenství, který reaguje na potřebu implementace Průmyslu 4.0 ve firmách zejména v Jihočeském kraji a současně na nedostatek takto zaměřených specialistů ve strojírenských firmách.

Absolventi najdou uplatnění například na pozicích technologa ve strojírenské výrobě, ale i v dalších profesích, kde se řeší využití nejvhodnějších strojů, technických prostředků a strojního zařízení pro výrobu, nebo kde probíhá spolupráce při řízení strojů, verifikace nových postupů výroby, technologických změn a inovačních aktivit.

Studijní program Řídicí procesy ve strojírenství je tříletý, prezenční a studium je zdarma.

Více na www.vste.cz.

Ohodnoť článek

Štítky VŠTE, vysoká škola, studium, přihláška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Staňte se znalcem. Přihlaste se na vysokou ještě dnes  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.