Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zítra startují zápisy do budějckých jeslí

Také nejmenší dětičky si užijí své zápisy, a to do jeslí. V Budějcích odstartují již zítra - týkají se těch zařízení, které zřizuje město, tedy jeslí E. Pittera, K. Štěcha a Čéčova. Celková kapacita je 122 míst. „Některé z již dříve přijatých dětí budou v jeslích zůstávat a nově může být přijato asi 86 dětí,“ upozornil náměstek primátora Martin Maršík.

Jesle jsou určeny dětem ve věku od 6 měsíců do 3 let. Stejně jako u zápisů do mateřinek či základních škol o přijetí rozhodují stanovená kritéria, z nichž těmi nejdůležitějšími jsou trvalé bydliště zákonných zástupců dítěte a také fakt, zda oba zástupci pracují či studují.

O jesle je každoročně zájem, i v letošním roce se předpokládá, že poptávka bude větší než nabídka. A co všechno nesmíte k zápisu zapomenout? Předem vyplněnou přihlášku, rodný list dítěte a občanský průkaz. Přítomnost samotného dítěte není nutností.

Štítky jesle, zápis, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zítra startují zápisy do budějckých jeslí  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.