Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

FOTO: Na pořádek v májské škole dohlíželi Batmani

Kdo by ve čtvrtek navštívil v dopoledních hodinách budějckou Základní školu Máj I, asi by se pěkně divil. Po budově se totiž potulovalo FBI. A aby toho nebylo málo, ve vyšetřování jim pomáhalo hned několik Batmanů! Ano, věříme, že jste v šoku. Budějcká Drbna také byla...

Ale nebojte, nic tragického se nekonalo. Naopak! Poslední den prvního pololetí si děti z prvních tříd užily naplno. Chvíli po předávání vysvědčení totiž ve škole vypukl maškarní karneval.

ČTĚTE TAKÉ: První vysvědčení! Prvňáčci ze ZŠ Máj 1 zářili štěstím

Celá akce odstartovala tím, že dětičky v maskách vytvořily předlouhý řetěz a pochodovaly po prvním stupni. Ukazovaly se ostatním spolužákům, kteří se chichotali a trousili poznámky. Vlastně není ani divu, některé masky vážně vzbuzovaly úsměv na tváři.

Pozornosti se těšil hlavně kuchtík, který si hrdě nesl kastrůlek. Co v něm bylo? Pravé řízky! Pěkně voňavé, nutno dodat... Nejenom školákům se hromadily sliny, po kastrůlku pokukovaly i učitelky.

Dalšími hrdiny byli zmiňovaní Batmani. Ti vyráželi dech svým vypracovaným svalstvem, které by jim mohl Christian Bale či Michael Keaton jenom závidět. K vidění ale byl i fotbalista, břišní tanečnice či třeba princezničky.

Po náročném průvodu se děti vrátily do svých tříd, kde se vrhly na svačinu. Poté akce pokračovala v místní tělocvičně, kde prvňáčci pořádně oslavili své první jedničky.

Maškarní karneval na Základní škole Máj I

Pátek, 31. ledna 2014, 16:30

Maškarní karneval na Základní škole Máj I
Maškarní karneval na Základní škole Máj I

Štítky Základní škola Máj I, České Budějovice, maškarní karneval, FBI, Christian Bale, Michael Keaton, Batman

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Na pořádek v májské škole dohlíželi Batmani  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.