Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

V Budějcích bude v pátek přednášet Radim Uzel

V rámci projektu Chance for success bude v pátek od 15:00 v Aule kampusu Jihočeské univerzity přednášet známý sexuolog Radim Uzel. Jeho přednáška ponese téma Sexuální vztahy, prevence obtěžování a násilí. Akce je otevřena široké veřejnosti a vstup je zcela zdarma.

Projekt Chance for success spoluorganizují dvě studentské organizace – AIESEC a Studentská unie JU. Cílem je přivést do Budějc zajímavé osobnosti, které budou mluvit o problémech v České republice nebo ve světe. Na některých přednáškách vystoupí úspěšní podnikatelé. 

Organizátoři cílí především na studenty, kterým by projekt měl připomenout, že nestačí školou jen proplouvat, že je třeba na sobě pracovat a dělat něco navíc. Pak se dostaví úspěch. Samozřejmě jsou na přednášky zváni i posluchači z řad široké veřejnosti.

Jak již bylo výše řečeno, přednáška doktora Uzla nebude jediná. Dalšími řečníky bude například Petr Ludwig známý svou knihou Konec prokrastinace nebo senátor Libor Michálek, který získal ocenění Nadačního fondu proti korupci a ocenění Nadace Charty 77 za statečný, systematický a nekompromisní boj proti korupci ve státní zprávě. 

Druhá zmiňovaná přednáška se uskuteční už v pondělí 5. 12. ve studentském klubu Kampa v kampusu Jihočeské univerzity od 16:30 a vstup bude opět zdarma. Další přednášky ještě budou přibývat.

Autoři | Foto Luděk Kovář – ludek@kovar.biz (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Štítky České Budějovice, Radim Uzel, přednáška, projekt, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Česko, Petr Ludwig, Libor Michálek, Nadační fond proti korupci, Nadace Charty 77

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Budějcích bude v pátek přednášet Radim Uzel  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.