Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Rozhodnutí a motivace, první krok při hubnutí

Chcete zhubnout tak, aby to mělo ten správný efekt? S ŽIJ-ZDRAVĚ.cz to dokážete! Stačí věřit a převzít za sebe plnou odpovědnost.

Přijměte za svůj život 100% odpovědnost

Chcete-li dosáhnout úspěchu, musíte jednoduše za svůj život a vše co se v něm děje převzít plnou odpovědnost. Patří k tomu úspěchy, neúspěchy, vaše vztahy v práci s partnerem, dětmi rodiči, vaše zdraví, finanční situace, fyzická zdatnost, dispozice, pocity – prostě vše co Vás napadne.

Většina lidí často za výše zmíněné faktory viní rodiče, šéfa v práci, kamarády, své geny, špatného partnera… Nikdo si však nechce uvědomit, že za většinu situací v životě si můžeme sami. Proto přestaňte s obviňováním, výmluvami a stěžováním si na okolnosti! Musíte si uvědomit, že budete-li i nadále v životě dělat stále to samé co doposud, výsledky nemohou být přeci jiné a budou pořád stejné. Takže učiňte rozhodnutí!

Rozhodněte se, co vlastně chcete

Ujasněte si, co chcete, proč to chcete a především to dělejte pro sebe! Častým důvodem, totiž proč za námi klienti přichází je například: „už nejsem pro manžela nebo manželku atraktivní“. Ale to přeci není VÁŠ důvod. Nesněte sny někoho jiného, vytvořte si svou jasnou vizi toho, co chcete a nenechte si ji nikým vymluvit. Nebudete přeci hubnout pro maminku, přítele nebo kohokoli jiného. Musíte to dělat jen a jen pro sebe a také si věřit, že to dokážete.

Musíte věřit

Již Ježíš podle Bible pronesl: „Věř a víra tvá tě uzdraví!“ a dá se říci, že to tak skutečně funguje. Bez toho, aniž byste si věřili, jen těžko dokážete překonávat každodenní nástrahy, které na Vás čekají - třeba při obyčejném nákupu v supermarketu. Také Vás mnoho lidí bude zrazovat a říkat vám „proč si nedáš toto nebo toto…“, oni totiž často řeší podobné problémy a nechtějí v tom být sami, takže vám nepomohou. Můžeme Vás ubezpečit, že ti co zhubli nejvíce, měli vždy největší míru víry v sebe samotné – v to, že to dokážou. Máte-li být úspěšní, musíte také zavrhnout slova „nemohu, to je problém.“ Jak často a rádi říkají manažeři: „Problémy neexistují – jsou to pouze výzvy k řešení.“ Tak je vyřešte! :-) A také si najděte někoho blízkého, kdo ve vás věří a s ním se pravidelně podělte o své úspěchy i trápení při hubnutí.

Uvědomte si, že správný čas je pro vás vždy, když se rozhodnete! Učinili jste tedy rozhodnutí a našli motivaci? Tak klikněte ZDE a pojďte do toho s námi!

Štítky Bible

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozhodnutí a motivace, první krok při hubnutí  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.