Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Českokrumlovská nemocnice otevřela ve Velešíně ve spolupráci s Jihostrojem novou lékárnu

Novou, moderně vybavenou lékárnu otevřela ve Velešíně Nemocnice Český Krumlov. Lékárnu klienti najdou v přízemí objektu sdružené zdravotnické péče v Budějovické ulici, v nově zrekonstruovaných prostorách, které poskytla a zařízením vybavila společnost Jihostroj Velešín.

Zákazníci se mohou těšit na moderní prostředí, bezbariérový přístup, dostupnost širokého spektra léčiv, příjemný a ochotný personál, profesionální poradenství a další doplňkové služby včetně míchání a přípravy specializovaných léků dle konkrétního receptu. Otevírací doba lékárny je od 8:00 do 16:30.

Nemocnice Český Krumlov vnímá provozování lékárny jako splnění svého závazku ve vztahu k obyvatelům Velešína a okolí, kteří by kvůli ukončení provozu lékárny doktora Plevy přišli o přístup k lékárenskému sortimentu. Současně je zájmem nemocnice nastavit nižší ceny veškerého sortimentu, než bylo ve stávající lékárně.

Jihostroj se investicí do prostor lékárny snaží přispět ke zlepšení dostupnosti a rozšíření zdravotní péče v oblasti a vnímá tento projekt jako pomoc městu Velešín a jeho obyvatelům, se kterými je během svého již téměř stoletého působení úzce spjat. Celý projekt navíc svým zaměřením zapadá do konceptu politiky společenské zodpovědnosti, již se firma snaží dlouhodobě uplatňovat.

„Lékárnu jsme vnímali jako další logický krok ve snaze o zvýšení koncentrace zdravotní péče v objektu polikliniky. Pacienti si nyní budou moci své léky vyzvednout hned cestou od lékaře, což jim ušetří čas i peníze,“ řekl generální ředitel Jihostroje Velešín Jiří Gerle. Zároveň doufá, že nová lékárna usnadní přístup k lékům nejen zaměstnancům společnosti a velešínským občanům, ale i těm z přilehlých obcí. 

Tisková zpráva | Foto Jana Kroneislová

Štítky Velešín, Jihostroj, Nemocnice Český Krumlov, a.s., Jiří Gerle

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českokrumlovská nemocnice otevřela ve Velešíně ve spolupráci s Jihostrojem novou lékárnu  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.