Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Budějcká nemocnice obhájila certifikát kvality a bezpečí

Další tři roky se může budějcká nemocnice pyšnit certifikátem kvality a bezpečí. Hodnotitelský tým České společnosti pro akreditaci ve zdravotnictví posoudil úroveň poskytovaných zdravotních služeb v českobudějovické nemocnici jako vyhovující ve všech standardech a ukazatelích.

„Velmi mě těší, že členové hodnotitelského týmu mimo jiné velmi pozitivně hodnotili mimořádnou vstřícnost všech zdravotníků, se kterými přišli během reakreditace do kontaktu. Nemocnici České Budějovice a tímto samozřejmě také všem jejím pacientům k reakreditaci gratuluji,“ uvádí hejtmanka Jihočeské kraje Ivana Stráská.

„Mám radost, že opět mohu celému týmu naší nemocnice poděkovat. Konkrétně pak musím jmenovat Jozefa Filku, náměstka pro řízení kvality a bezpečí poskytované péče, který odvádí výbornou práci,“ říká Michal Šnorek, předseda představenstva Nemocnice České Budějovice.

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky nemocnice, bezpečí, kvalita, certifikát, Nemocnice České Budějovice, Ivana Stráská, České Budějovice, Jihočeský kraj

Budějcká nemocnice obhájila certifikát kvality a bezpečí  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.