Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Roman Šmucler zahájil v Budějicích novou sezónu omlazování a moderní cévní chirurgie

PR článek

V byznyscentru Piano se 18. září konal slavnostní večer u příležitosti zahájení podzimní sezony v nové pobočce sítě center Asklepion – Institutu klinické a estetické medicíny. Hosté se osobně setkali s majitelem Asklepionu Romanem Šmuclerem a měli možnost být doslova v přímém přenosu svědky omlazení jedné z klientek specialisty institutu. Součástí programu byla módní přehlídka Tatiany Kovaříkové, vystoupení Martiny Pártlové nebo mladé saxofonistky Anny Kurzové.

V Budějovicích postupně zavádíme lasery v hodnotě mnoha milionů korun, díky nimž pokrýváme celé spektrum výkonů korektivní dermatologie,“ říká Roman Šmucler a dodává: „Jako přínos celému městu vidíme také velký potenciál v přivedení medicínských turistů ze zahraničí.“ Nejžádanější specialisté z centrály Asklepionu v Praze a nově i stálý dermatolog Jan Dejmek jsou v Budějovicích k dispozici dle objednání i při pravidelných ordinačních dnech.

Jde vlastně již o druhou pobočku Asklepion v Českých Budějovicích, který ve městě působí již 7 let, a nové zdravotnické zařízení je reakcí na neustále narůstající zájem. Nyní se Asklepion přesunul do nově vybudovaných prostor byznys centra Piano a významně rozšířil nabídku služeb. „Mám radost, že naše nejmladší pobočka v Českých Budějovicích je v rámci Asklepionu také nejhezčí. Designem z Budějic jsme se dokonce inspirovali i v centrále v Praze,“ řekl na podiu Roman Šmucler.

Šetrná léčba křečových žil bez dlouhých objednacích lhůt

V Centru pro léčbu křečových žil v Asklepionu České Budějovice mají obyvatelé jihočeské metropole možnost objednat se bez dlouhých čekacích lhůt na vyšetření a léčbu varixů (křečových žil) nejmodernějšími metodami, jako je skleroterapie, laserová ablace, radiofrekvence, Clarivein či lepidlo na křečové žíly, mezi jejichž hlavní výhody patří minimum bolesti, krátká rekonvalescence a v některých případech i nulová nutnost nosit po operaci kompresní punčochy.

Léčba rakoviny kůže na pojišťovnu

Centrum Asklepion Českých Budějovicích se chce kromě estetické medicíny orientovat ve spolupráci se zdravotními pojišťovnami také na dermatoonkologii, konkrétně léčbu nemelanomových nádorů, jako je bazaliom nebo spinaliom. „Incidence těchto typů nádorů v kraji neustále narůstá a my chceme poskytnout pacientům šetrnější nechirurgické metody léčby typu fotodynamické terapie,“ říká Šmucler.

Vyhlazení vrásek a omlazení jedině od dermatologa

„Mezi nejoblíbenější ošetření oddělení dermatologie patří vyhlazení vrásek aplikací botulotoxinu a kyseliny hyaluronové, hloubková hydratace, zvětšení a refresh rtů, laserová epilace, omlazení krevní plazmou či lasery, odstranění žilek, pigmentací, výrůstků, vyhlazení jizviček nebo například lékařský chemický peeling a naše nabídka se stále rozšiřuje,“ vyjmenovává Jan Dejmek, dermatolog Asklepionu České Budějovice. U těchto výkonů je důležité, aby je prováděl zkušený atestovaný dermatolog, což také přímo při slavnostní večeru předvedla další dermatoložka Institutu Asklepion Kateřina Klauzová, která během pár minut proměnila jednu z klientek aplikací kyseliny hyaluronové od firmy Juvéderm, jednoho z hlavních partnerů akce. Lékaři Asklepionu dlouhodobě školí své kolegy, a to i z konkurenčních zařízení, a věnují se vzdělávací a osvětové činnosti, aby na trhu estetické medicíny minimalizovali neodborná ošetření.

Léčba chrápání nebo chronické rýmy laserem

ORL oddělení v Asklepionu se specializuje především na léčbu pomocí laserů, s jejichž využitím má více než desetileté zkušenosti s tisíci spokojených klientů. Mezi nejčastější obtíže, které specialisté ORL v Asklepionu řeší, patří chápání a chronická rýma. Přičinu poruch spánku odhalí spánkový monitor. Pokud je právě hlasitý spánek nebo neprůchodný nos váš problém, léčba pomocí laseru je jednoduchá a nenáročná.

Štítky Asklepion, Roman Šmucler, zdraví, křečové žíly, vrásky, chrápání, České Budějovice, léčba, lékařství, laser, Martina Pártlová, Praha

Roman Šmucler zahájil v Budějicích novou sezónu omlazování a moderní cévní chirurgie  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.