Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Buďte ve formě ještě před Vánoci. Ve Fitness 14 začíná skupinový redukční kurz

PR článek

Moderní fitness centrum, nacházející se v 1. patře budovy E.ON, láká na nově rozšířenou posilovnu, příjemnou wellness zónu s klasickou finskou i japonskou saunou a také na nabitý program lekcí ve třech sálech. Kromě pravidelných cvičení se můžete přihlásit na několikatýdenní kurzy, jako je právě začínající skupinový redukční kurz.

Redukční kurz je určen pro všechny, kdo chtějí pozměnit svůj životní styl, začít se smysluplně a pravidelně hýbat a také upravit své stravovací návyky. Kurz povede sympatická instruktorka Jana Vejpustková.

Co všechno kurz zahrnuje? „Během sedmi neděl se zaměříme nejen na redukci hmotnosti a formování postavy, ale také na sestavení jídelníčku a tréninkového plánu na míru. Náplň kurzu bude pestrá, čeká nás lekce spinningu, TRX, core, H.E.A.T. i flowin,“ objasňuje trenérka Jana Vejpustková. „Samozřejmostí je individuální přístup, průběžné konzultace a také příjemná atmosféra,“ dodává.

Kurz odstartuje už tuto neděli 20. října a potrvá do 8. prosince. Do kurzu se můžete přihlásit na recepci Fitness 14 do pátku 18. října. Cena pro členy je 1290 korun, pro ostatní 1490 korun. Začněte se svou proměnou ještě před Vánoci, ale s přihláškou neváhejte – kapacita je omezena.

Štítky Fitness 14, redukční kurz, hubnutí, Vánoce, E.ON

Buďte ve formě ještě před Vánoci. Ve Fitness 14 začíná skupinový redukční kurz  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.