Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nová webová prezentace usnadní orientaci v areálu nemocnice Český Krumlov

PR článek

Stránky umožňují snadnější vyhledávání v intuitivním menu a jsou bezpečnější. Novinkou jsou i virtuální prohlídky, díky kterým se mohou pacienti zorientovat ještě před návštěvou nemocnice.

Českokrumlovská nemocnice zmodernizovala své webové stránky. Pro modernizaci se rozhodla kvůli zastaralosti dosavadní webové prezentace z roku 2011 a zvýšení požadavků na bezpečnost. Projekt mělo na starost profesionální studio Newlogic. To navrhlo jak grafické řešení, tak i nasazení bezpečného moderního redakčního systému. Ten umožňuje intuitivní administraci webu možnou odkudkoliv z internetu.

Nový design usnadní hledání

Realizace započala na konci loňského roku a spuštění nového webu do testovacího provozu proběhlo letos v červnu. Návštěvníci webových stránek teď mohou vidět kompletně přepracovanou a aktualizovanou obsahovou část všech oddělení. Přepracována byla i domovská stránka, na které jsou graficky upřednostněny nejčastěji vyhledávané části – Hospitalizace, Ambulance, Pohotovost, Porodnice a další. Kvůli stále trvající Covidové situaci zůstaly upřednostněny i odkazy na informace o odběrovém místě a očkování proti Covidu-19.

Pro větší přehlednost bylo předěláno i menu celého webu. Součástí homepage je nově také propracovanější vyhledávání nebo kategorie aktualit informující o důležitém dění v nemocnici. Důraz byl kladen i na to, aby se design webu správně zobrazoval i na mobilních zařízeních či tabletech. Autoři dbali i na zvýšení viditelnosti webu ve výsledcích internetových vyhledávačů. Zároveň se nová verze stránek rychleji načítá, což je zaručeno použitím technologie AJAX, která si umí načítat data na pozadí a není nutné znovu nahrávat celou stránku.

Novinkou je přepracovaná orientační interaktivní mapa areálu nemocnice, která umožňuje zobrazení virtuálních prohlídek vybraných pavilonů – ambulancí a lůžkových částí. Online prohlídka umožní návštěvníkům projít si vnitřní prostory a předem si zmapovat orientaci v konkrétním pavilonu nebo na vybraném lůžkovém či ambulantním provozu. Nemocnice věří, že nová webová prezentace bude přehlednější a srozumitelnější jak pro pacienty, tak i všechny další návštěvníky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Nemocnice Český Krumlov, webové stránky, virtuální prohlídka, nemocnice, webová prezentace, Nemocnice Český Krumlov, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová webová prezentace usnadní orientaci v areálu nemocnice Český Krumlov  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.