Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Centrum hojení chronických ran EUC Kliniky v Českých Budějovicích získalo certifikát Garance kvality za vynikající péči

PR článek

Českobudějovické centrum hojení chronických ran si připsalo velký úspěch, a to získáním certifikátu Garance kvality od České společnosti pro léčbu rány. Tato prestižní certifikace byla udělena za oblast poskytování komplexní péče o klienty s chronickými a komplikovanými ranami.

Certifikát garance kvality je výsledkem dlouhodobého úsilí centra o neustálé zlepšování a optimalizaci poskytovaných služeb. Získání této prestižní certifikace potvrzuje, že centrum splňuje přísné normy a standardy v oblasti léčby ran a péče o pacienty.

„Certifikace je oceněním práce všech našich zaměstnanců, kterým děkuji. Posiluje důvěru našich pacientů v poskytovanou péči a zároveň podporuje náš další rozvoj a zavádění inovací do oblasti léčby ran,“ říká Ing. Lukáš Chládek, ředitel EUC Kliniky České Budějovice.

Česká společnost pro léčbu rány uděluje certifikáty pouze těm institucím, které prokázaly excelentní úroveň péče a inovativní přístup k léčbě. Tímto certifikátem se Centrum hojení chronických ran v Českých Budějovicích stává součástí selektivní skupiny zařízení, která jsou oceněna za svou vynikající péči.

„České Budějovice jsou naším druhým pracovištěm, které certifikát kvality získalo. A zdaleka nekončíme. Léčba ran je specifický obor, který vyžaduje vysokou erudici a zkušenost lékařského a ošetřovatelského personálu. Certifikát Garance kvality je potvrzením, že svou práci děláme dobře a je pro nás velkou motivací,“ uzavírá David Škarda, DiS., manažer Center hojení chronických ran EUC.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky euc, klinika, ocenění, garance kvality, zdravotnictví, zdraví

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Centrum hojení chronických ran EUC Kliniky v Českých Budějovicích získalo certifikát Garance kvality za vynikající péči  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.