Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Klíč ke zdraví a růstu vlasů je Vlasová klinika

PR článek

Mnoho lidí se dnes potýká s různými problémy spojenými s vlasy a pokožkou hlavy. Vlasová klinika nabízí profesionální a inovativní řešení. S 23 pobočkami po celé České republice a 5 pobočkami na Slovensku již pomohla tisícům klientů obnovit zdraví jejich vlasů.

Specializace kliniky zahrnuje prevenci, podporu růstu vlasů i řešení složitějších problémů. Společně s klienty vytváří cestu k zdravější a silnější vlasové pokožce.

Technologie, které mění pravidla hry

Na Vlasové klinice jsou využívány nejmodernější technologie v oboru, aby péče o vlasy a pokožku hlavy byla co nejefektivnější. Jedním z hlavních nástrojů je přístroj NEO 21, vyvinutý společností Biotec Italia. Přístroj pracuje na principu ultrazvuku, radiofrekvence, elektroporace a pulzního mikrojehličkování, což umožňuje neinvazivní mezoterapie pro hloubkovou péči bez bolesti.

Pro výživu pokožky se používá Neohair sérum, jedno z nejsilnějších a nejúčinnějších na trhu. Tento kosmeceutický přípravek obsahuje silné přírodní výtažky, které podporují růst vlasů a zlepšují stav vlasové pokožky.

Pro koho jsou služby určeny?

Vlasová klinika je ideálním místem pro všechny, kdo chtějí podpořit růst vlasů nebo řešit problémy jako lupy, seborea, mastné vlasy či jiné potíže s vlasovou pokožkou. Díky individuálnímu přístupu nabízí efektivní řešení přizpůsobená potřebám každého klienta.


Na Vlasové klinice jsou využívány nejmodernější technologie v oboru.

Jak probíhá ošetření?

Ošetření začíná trichologickým vyšetřením, které je poskytováno zdarma. Poté následuje detoxikace a hydratace pokožky, při níž se ultrazvukem odstraní nečistoty a keratotické zátky. Následně jsou do hlubokých vrstev pokožky a vlasových cibulek vpravovány výživné látky obsažené v Neohair séru. Ošetření je individuálně přizpůsobeno, včetně výběru kosmetických přípravků. Metody zahrnují elektroporaci, pulzní mikrojehličkování nebo jejich kombinaci.

Moderní technologie a individuální přístup zajišťují efektivní a dlouhodobé výsledky.

Proč zvolit Vlasovou kliniku?

Klinika se zaměřuje na komplexní péči o vlasy a pokožku hlavy. Cílem je nejen řešit problémy, ale také jim předcházet. Prevence a správná péče o vlasovou pokožku jsou klíčové. Trichologické vyšetření poskytuje specialistům možnost doporučit vhodnou hygienu, péči o vlasy a výběr kosmetických přípravků i doplňků stravy na podporu zdraví a růstu vlasů.

Klinika se zaměřuje na komplexní péči o vlasy a pokožku hlavy. Cílem je nejen řešit problémy, ale také jim předcházet.

Rezervace a další informace

Specialisté na všech pobočkách kliniky jsou připraveni pomoci novým klientům. Rezervace na trichologické vyšetření zdarma je k dispozici na webu kliniky, kde lze získat i více informací o stavu vlasů a vlasové pokožky.

Ohodnoť článek

Štítky zdraví, vlasy, vlasová klinika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Klíč ke zdraví a růstu vlasů je Vlasová klinika  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.