Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Porodnice nabízí už čtvrtý nadstandardní pokoj

Ke třem nadstandardním pokojům na porodnickém oddělení budějcké nemocnice přibyl od tohoto týdne další. Nemocnice tak reaguje na velký zájem rodiček o pobyt po porodu v intimnějším prostředí.

Hlavními důvody pro zavedení nadstandardů je dlouhodobá snaha tohoto zdravotnického zařízení o další zlepšování poskytovaných služeb a zájem samotných maminek o pobyt v prostředí, kde budou mít možnost přítomnosti blízké osoby po většinu dne.

„Zájem o nadstandardní pokoje je velký, jsou permanentně obsazené. Snažíme se, aby se rodičkám u nás líbilo a byly spokojené nejen s lékařskou a ošetřovatelskou péčí, ale také s prostředím, kde prožijí se svým miminkem první dny po porodu,“ říká Petr Sák, primář Gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice České Budějovice.

Rodičky mají nyní k dispozici tři pokoje, které hradí částkou 600 korun za den, a jeden pokoj s platbou 800 korun za den. Standardně zde maminky stráví po porodu tři dny.

Pokoje jim poskytují nejen soukromí, ale také příjemné prostředí s nadstandardním nemocničním vybavením, televizí a vlastním sociálním zařízením a koupelnou. Pokoje si nelze zamluvit.

Tisková zpráva

Štítky Gynekologicko-porodnické oddělení, Nemocnice České Budějovice, nadstandardní pokoj, porod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Porodnice nabízí už čtvrtý nadstandardní pokoj  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.