Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Země Živitelka zkomplikuje dopravu v Budějcích

Výstava Země Živitelka zkomplikuje dopravu v Českých Budějovicích. Policejní mluvčí Milan Bajcura řekl v pondělí agentuře, že dopravu ještě zhorší rekonstrukce koridoru v Nádražní ulici a na Strakonické u otevřeného obchodu s nábytkem.

V souvislosti s konáním výstavy Země Živitelka se budou muset českobudějovičtí řidiči a turisté přijíždějící do krajské metropole obrnit velkou trpělivostí. Každoroční výstava začíná ve čtvrtek 25. srpna od 09:00 a potrvá až do úterý 30. srpna do 18:00.

"Komplikace s dopravou mírně zvýší opravy komunikace na Strakonické ulici u prodejny nábytku Sconto a na Nádražní ulici mezi viadukty Rudolfovská - Pekárenská.

Provoz v blízkosti českobudějovického Výstaviště budou řídit dopravní policisté, proto žádáme všechny účastníky silničního provozu, aby plně respektovali jejich pokynů. Odstavná parkoviště budou jako každoročně dopravně značena, využijte je a neparkujte na jiných místech. Vyhnete se tím problémům,"
upozorňuje Bajcura.

I přímo v areálu budou pro potřeby návštěvníků k dispozici pořádkoví policisté, kteří zde mají služebnu. Ta je hned vlevo za hlavním vstupem. Lze ji využít k vyřešení ztrát, krádeží či jiného protiprávního jednání.

Autor: Dobrin Stojcev, Mediafax

Čtěte také: Budějcká událost velká? Začne Země Živitelka.
 

Štítky doprava, Země živitelka, České Budějovice, Sconto, Mediafax

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Země Živitelka zkomplikuje dopravu v Budějcích  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.