Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

5 věcí, které stojí za to vědět, než koupíte nové boty pro vaše dítě

PR článek

Při nákupu obuvi pro dítě bychom se měli zaměřit na několik podstatných kritérií. Jestli-že netušíte, které parametry máme na mysli, nevadí. My vám totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Vývoj dětských chodidel je velmi podstatný a rodiče by tak měly být dobře informovaní, na co si dát při výběru dětské obuvi pozor. Pojďte se inspirovat.

Podle jakých 2 důležitých kritérií volit boty pro děti?

Boty pro děti lze vybírat na základě mnoha kritérií. Níže si uvedeme 2 základní kritéria, která bychom měli pokaždé brát v potaz při nákupu dětské obuvi.

Kvalita zpracování obuvi 

Konstrukce boty je u dětských chodidel zcela zásadní parametr. Kvalitní dětské boty musí mít dobře odpruženou podrážku, která bude vhodně tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Vnitřní stélky dětské boty by měla být zase měkká a poddajná. Z vnější části bude dobré, když bude svršek obuvi dostatečně pevný a odolný.

Design obuvi 

Druhým kritériem je při nákupu dětské obuvi i její design. I malé děti často vědí, jak mají jejich vysněné boty vypadat. Ale pozor! Nikdy bychom neměli upřednostnit design dětské obuvi na kvalitou zpracování. Trendy design dětské obuvi a dobré zpracování by spolu měly jít ruku v ruce. Letos budou in např. dětské boty v přírodních a v pastelových odstínech. In bude také potisk.

Kvalitní a zároveň trendy boty mohou rodiče se svými dětmi nakupovat i u prodejce CCC. Tady se to kvalitní módní obuví pro děti jen hemží.

Jak vybrat správnou velikost dětské obuvi na e-shopu a jak v kamenné prodejně? 2 tipy

Ještě než vyrazíme nakupovat nebo vybírat boty pro děti online, měli bychom si ujasnit, jak je to s výběrem správné velikosti. Jinak budeme vybírat obuv pro dítě na e-shopu a jinak zase v kamenné prodejně.

Výběr dětské obuvi na e-shopu

Budeme-li dětem kupovat boty online, musíme se řídit délkou stélky jejich chodidla. Nejdříve si vezměte klasický krejčovský metr a za jeho pomoci pečlivě změřte vnitřní vložku jiné boty, která vašim ratolestem dobře padne. Naměřený údaj pak porovnejte s velikostní tabulkou vybrané značky. Různí výrobci dětské obuvi mají totiž nuance v číslování.

Nákup dětské obuvi v kamenné prodejně

Do kamenné prodejny se s dětmi vydejte nejlépe v odpoledních hodinách. Tou dobou už bude totiž dětské chodidlo mírně nateklé a lépe tak bude simulovat situaci chodidel v terénu. Funguje to jako s prstýnky. Při zkoušení obuvi by měly děti nosit kvalitní ponožky a rozhodně by měly zkusit obě boty a projít se v nich po prodejně.

Dětské boty mohou děti a jejich rodiče nakupovat společně online i v kamenných obchodech CCC. Tabulka velikostí je vždy přehledně zobrazena u každého produktu.

Jakou roli hraje barva dětské obuvi?

Při nákupu obuvi pro děti se zaměřte i na její barvu. V letošní sezóně budou v kurzu zejména přírodní odstíny barev. Modré, hnědé i zelené boty pro děti budou letos dobrou volbou. Vsadit pak mohou vaše ratolesti i na černou nebo na bílou klasiku. To jsou barvy univerzální a z módy nevychází. Jsou-li vaše děti rády středem pozornosti, můžete jim pro letošek koupit i červené boty. Dětské boty v přírodních tónech seženete i na přehledném e-shopu CCC. Tady je to s trendy obuví pro děti sázka na jistotu.

Ohodnoť článek

Foto CCC

Štítky obuv, internetový obchod, design, trend

5 věcí, které stojí za to vědět, než koupíte nové boty pro vaše dítě  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.