Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Parfémy La Rive pro celou rodinu

PR článek

Parfémy známých světových značek Dior, Giorgio Armani, Escada, DKNY, Lacoste okouzlují úchvatnými aromaty. Pokud je jednou pocítíte, pak si chcete užívat nezapomenutelných voňavých závojů denně. Bohužel ale mnozi si nemohou žádaný nákup dovolit. Obchodní značka La Rive dokázala, že to není důvod ztrácet náladu. Polští parfuméři vytvářejí úžasné kopie populárních děl, která před ničím neustupuje originálům. Mistři používají přírodní étery a extrakty k reprodukci luxusních receptur. Zákazníci si radi pořizují známou parfumerii v interpretaci od východoevropské společnosti.

Je zajímavé, že  jsou v bohatém sortimentu zastoupeny produkty nejen pro dospělé, ale i pro děti. Pro malé krasavice výrobce nabízí tyto úžasné série: Cat Sugar, Luna, Violetta, Frozen. Děvčatům se určitě budou líbit květinově ovocné kompozice, které okouzlí medově sladkou vůní. Připomínají lahodné dorty a cukrovinky, které mají rádi všechny děti. Originální noty cukrové vaty, dýně, melounu a kokosu naplní atmosféru opravdovou radostí a bezstarostností. 

Chlapci zůstanou nadšeni kolekcí La Rive věnovanou legendární franšíze Star Wars. Najdou se v ní neobvyklé parfémy: First Order s akordy mandarinkových listů, citronu, rozmarýnu a kašmíru; Dark Side s mořskými, vavřínovými, grapefruitovými noty; Droid s noty levandule, kosatce a vetiveru. Aby si dítě rádo používalo aroma, designéři parfémového domu zapracovali na úpravě flakonů a obalů. Na nich ztvárnili hrdiny oblíbených filmových obrazů a kreslených filmů. Pokud dodáte takový doplněk do dětského pokoje, ozdobíte místnost jasnými barvami a určitě zvednete náladu svému dítěti.

Parfémovaná voda La Rive doplní jak každodenní, tak slavnostní obraz. Díky hojnosti ve výběru i ti nejnáročnější zákazníci najdou vhodnou podle temperamentu a nálady vůni. Nenáročné květinové kompozice vyhovují romantickým a vysněným dívkám. Efektní ovocné symfonie jsou vytvořeny pro aktivní dámy a ušlechtilé dřevité noty přidají obrazu aristokratickou náladu. 

Dámské parfémy voní květinovými, dřevitými, kořeněnými, čerstvými, muškátovými motivy. Blahodárná Dream s notami liči a malin, které pak doplňují růže, frézie, pačule. Ambra a cedr jako závěr voňavého spojení. Aqua Bella flirtuje pomocí not máty, papriky, pivoňky a santalu. Cash Woman vyniká notami granátového jablka, churmy, orchideje a lotosu. V mužské linii převažují drzé, elegantní noty jablek, magnolie, bergamotu a muškátového oříšku. Rozpouštějí se svůdnými aromaty, které vás  potěší i po mnoha hodinám.

Štítky Christian Dior, Armani, DKNY, Star Wars, DARK SIDE a.s., rodina

Parfémy La Rive pro celou rodinu  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.