Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Zcela nové pojetí dodávání řezaných květin v Českých Budějovicích – Květiny u viaduktu

PR článek

Již po dlouhá léta funguje v našich končinách jeden a ten samý postup při pořizování řezaných květin. Samozřejmě vynecháme-li samosběr na loukách a zahradách, musíme dojít do květinky, vybrat si z vystavených květin, necháme si z nich květinu uvázat a doneseme ji domů nebo tam, kam potřebujeme. Inovace v tomto postupu spočívaly maximálně v možnosti objednat si květiny po telefonu nebo internetu a případně si je na místo potřeby nechat odvézt třeba i s nějakým přáním nebo dárkem.

Za tímto řetězem událostí stojí dvě skryté a nepříjemné komplikace. Základní pravidlem každého obchodu je mít vystavené co největší množství zboží, jinak nepůsobí příjemně a seriozně. V jiných oborech je to v pořádku a bez komplikací, jelikož je ale řezaná květina „zboží“, které se velmi rychle kazí, má obchodník v podstatě jen tři možnosti.

Buď mít velkou nabídku květin všeho druhu – doufat, že tímto přístupem naláká co nejvíce zákazníků a co největší počet jich prodá dříve, než se z nich ve velmi krátké době (maximálně týden) stane nekvalitní zboží. Je-li seriozní, vše, co mu zbude (v reálu je to 30 až 60 procent objednaných květin), vyhodí a nákupní hodnotu těchto květin však promítne do ceny těch prodaných.

Nebo je méně seriozní a tyto starší květiny se pokusí prodat jako čerstvé klidně v nějaké „akci“ – většinou bez toho, aby na tuto „vadu“ upozornil. Anebo rovnou prodává první to, co je starší, nově koupené prozatím schová a tím pádem se k čerstvé květině zákazník ani nemá šanci dostat.

Z těchto řádek si nejspíše odvodíte, proč jsou řezané květiny tak drahé, když jejich nákupní cena ve velkoobchodech taková není.

Relativně novou možností pro zákazníka je objednat květiny po internetu od některého z velkých dovozců – zde bývá cena o poznání lepší, nicméně i zde je otázka čerstvosti takových květin a také na kvalitě (velikosti a tvaru květů, tvaru stonků, poškození transportem, a podobně). Velkoobchody totiž také zboží musí přivézt z burzy a květinky, kterým primárně dodávají, si kvalitu pohlídají. Zákazník objednávající po internetu však nemusí mít znalosti a čas při bleskovém předání od kurýra toto posoudit, a tak je v tu chvíli v tlaku, jelikož nepřevzít zboží od kurýra není nic příjemného.

Novinka se kterou přišly Květiny u viaduktu je jednoduchá

Víte, že budete zítra – pozítří – za týden (nezapomeňte, blíží se svátek sv. Valentýna!) potřebovat květinu? Zavolejte, objednejte si ji dopředu, případně si samozřejmě nechte poradit. Na základě vaší objednávky nakoupí Květiny u viaduktu dané květiny z velkoobchodu (ohlídají, aby květina byla čerstvá a kvalitní), připraví je přesně podle vašeho přání a v daný termín si je na místě vyzvednete, případně si je necháte dovézt. A ještě oproti běžným květinkám ušetříte 25 až 35 procent ceny.

Vyhovuje vám tento postup? Chcete potěšit svou drahou polovičku? Nebo si koupíte květiny jen tak pro radost? Všechny potřebné informace získáte na webových stránkách Květin u viaduktu, nepřehlédněte ani ani facebookové stránky, kde probíhají podobné soutěže. Není nic jednoduššího, než zavolat floristkám na telefonní číslo 720 332 338 a máte vyřešeno.

Soutěž o tři poukazy na nákup – Květiny u viaduktu

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát tři dárkové poukazy:

  • 1. místo – v hodnotě 2000 korun;
  • 2. místo – v hodnotě 1000 korun;
  • 3. místo – v hodnotě 500 korun. 

K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do čtvrtka 9. února ve 12:00 následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Než přistoupíte k vyplňování soutěžních otázek, je první podmínkou účasti v soutěži, stát se fanouškem Květin U viaduktu. Klikněte na následující „To se mi líbí“.

 
Soutěž skončila!

Při objednávce kytice z živých květin ušetříte u Květin u viaduktu minimálně 25 %, protože když si květinu objednám dopředu, nemusí je mít na skladu a ušetří i oni. Správně byla tedy odpověď B.

Video z losování:

Výherci:

  • 1. místo – v hodnotě 2000 korun – Petra Jelínková;
  • 2. místo – v hodnotě 1000 korun – Jindřich Nováček;
  • 3. místo – v hodnotě 500 korun – Martin Zachariáš.

Při objednávce kytice z živých květin ušetřím u Květin u viaduktu minimálně 25 %, protože:

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky květiny, soutěž, Internet, České Budějovice, Jindřich Nováček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Zcela nové pojetí dodávání řezaných květin v Českých Budějovicích – Květiny u viaduktu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.