Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SOUTĚŽ: Visací zámek v Budějcích oslaví výročí

Tuzemská punková legenda Visací zámek slaví v těchto dnech pětatřicáté výročí svého vzniku. O tom, že jim to společně pořád výborně šlape, se můžete přesvědčit na vlastní kůži už tuto sobotu, 9. prosince, v českobudějovické Gerbeře.

Kapela patří mezi naprosté světové unikáty. Po celou svoji historii hraje v nezměněné sestavě. Na druhou prosincovou sobotu je v Kulturním domě (KD) Gerbera naplánován koncert, na kterém punková legenda Visací zámek završí oslavu letošních pětatřicátých narozenin. Visací zámek za oficiální datum svých narozenin považuje 7. prosinec, kdy se v roce 1982 na pražském Strahově konal jejich první koncert. Kapela hraje stále v původní sestavě, kterou vedle zpěváka Jana Hauberta tvoří Vladimír Šťástka (baskytara), Michal Pixa (kytara), Jiří Pátek (bicí) a Ivan Rut (kytara).

Kapela Visací zámek své narozeninové tour zahájila v listopadu v beznadějně vyprodaném pražském Paláci Lucerna. Skupina zde mimo jiné během koncertu představila dvoumetrovou sochu jménem Pičus, která je pojmenovaná dle stejnojmenného novinkového singlu a bude je doprovázet na každém koncertu. Celé tour vygraduje sobotním koncertem v českobudějovické Gerbeře, kde se fanoušci mohou těšit nejen na staré dobré vypalovačky, ale i na nové songy z připravované desky.  

Neméně zajímavé bude i vystoupení hosta, který přijde kapele pogratulovat k pětatřicátému výročí. V rámci tohoto velkolepého punkového večera totiž vystoupí i samotný kníže pornofolku Záviš. Pokud se chcete stát součástí nezapomenutelného punkového mejdanu, vyrazte v sobotu 9. prosince do KD Gerbera na výroční koncert legendární skupiny Visací zámek. Akce startuje v 19:30 hodin. Posledních pár vstupenek je k zakoupení v předprodeji za 285 korun. 

Soutěž o vstupenky na koncert Visacího zámku (9. prosince, 19:30 KD Gerbera)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na výroční koncert punkové kapely Visací zámek do KD Gerbera. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do čtvrtka 7. prosince do 10:00 hodin zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila!

Správná odpověď byla za B. Dva lístky na koncert vyhrává Daniel Macháček a Helena Kostincová. Gratulujeme!

Autoři

Štítky Visací zámek, výročí, koncert, KD Gerbera, soutěž, hudební skupina, České Budějovice, vstupenka, Jan Haubert, Michal Pixa, Palác Lucerna, Strahov, Záviš, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Visací zámek v Budějcích oslaví výročí  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.