Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

SOUTĚŽ: Lucie Bílá rozezní sál Metropolu ještě před prázdninami

Kulturní akce v Metropolu se opět probouzejí k životu a začátek zajistí to nejlepší, co naše tuzemská hudební scéna nabízí. Do Metropolu zavítá naše absolutně nejpopulárnější zpěvačka a majitelka 20 Českých slavíků Lucie Bílá. Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na koncert.

Na základě příslibu vlády o postupném uvolňování opatření proti pandemii Covid-19, a tím předpokládané rozšíření počtu osob na jeden tisíc pro kulturní akce se v Metropolu rozhodli realizovat koncert české nejlepší zpěvačky Lucie Bílé ještě před letními prázdninami v pondělí 22. června.

V případě, že nedojde k uvolnění tohoto opatření, koncert se uskuteční 23. září. Zakoupené vstupenky zůstanou v platnosti.

Lucie Bílá na koncertě zazpívá písničky z úplně nového alba „Ta o mně”, chybět ale nebudou ani oblíbené hity ze zpěvaččiny bohaté hudební kariéry.

Koncert, který se měl původně uskutečnit 11. května, se bude konat v pondělí 22. června od 19 hodin ve společenském sále. Původní vstupenky zůstaly v platnosti. Doprodej vstupenek v předprodeji Metropolu či on-line zde.

Soutěž o vstupenky na koncert Lucie Bílé

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na koncert Lucie Bílé. Stačí jen do čtvrtka 18. června správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Vstupenky vyhrává Hana Medová a Václav Kopet! Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto DK Metropol

Štítky soutěž, Lucie Bílá, koncert, Metropol, Dům kultury Metropol, vstupenka, Drbna.cz, Český slavík, kulturní akce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Lucie Bílá rozezní sál Metropolu ještě před prázdninami  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.