Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Jižní Block přivítá Hudbu Praha band. Vyhrajte vstupenky na koncert

PR článek

Už tuto neděli přivítá jihočeský hudební festival Jižní Block rockovou kapelu Hudba Praha Band. Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou čtenáři jít na koncert zdarma.

Hudba Praha band je pokračováním původní kapely Hudba Praha po rozpadu v roce 2015. Díky souzvuku kytar bratří Zatloukalů, zakládajících členů skupin Jasná Páka a Hudba Praha, doplněného basovou kytarou Jirky Jelínka dochází k téměř původnímu zvuku kapely.

Sestavu doplňují bubeník Pavel Skala, frontman Zdeněk Hnyk, který se objevuje i ve vysílání Radia 1, vokalistky Lucie Lu Jandová, Míša Šponar-Fojtová a Jarmila Jamajka Koblicová. Na saxofon hraje Jakub Douda. Kapela hraje hity Jasné páky a Hudby Praha jako Zákon o zachování energie, Špinavý záda, Pal vocuď, Cizej chlap, Holka Tonka, To tak, Marihuana, Máma táta, Můry, Lunapark.

Soutěž o vstupenky na koncert

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát jednu vstupenky na koncert. Stačí do nedělní 9 hodiny odpovědět správně na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherce bude informován emailem. 

Soutěž ukončena: Výherci se stávají Diana Fraňková a David Soukal.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Jižní Block, koncert, hudba, festival, Praha, soutěž, vstupenka, hudební skupina, Drbna.cz, Jasná Páka, hudební festival, Hudba Praha, Jamajka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Jižní Block přivítá Hudbu Praha band. Vyhrajte vstupenky na koncert  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.